Δείτε τι κάνει τα βράδια η Ελένη με τον Μάκη της και τα παιδιά στην Άνδρο (pics+vids)

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος απολαμβάνουν τις μέρες που βρίσκονται στην Άνδρο, μακριά από την κοσμοπολίτικη Αθήνα!

Δείτε τι κάνει τα βράδια η Ελένη με τον Μάκη της και τα παιδιά στην Άνδρο (pics+vids)

Μόλις καλοκαιριάσει η οικογένεια κάθε Σαββατοκύριακο μεταβαίνει στην όμορφη Άνδρο για να απολαύσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης, στον τόπο που αγαπούν περισσότερο. Τα Άχλα!

Όσοι ενημερώνεστε μέσα από το διαδίκτυο και τις εκπομπές της Ελένης, σίγουρα μάθατε για το πανηγύρι που ήταν καλεσμένη η Ελένη με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Οι φωτογραφίες της κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου, μάλιστα δημοσίευσε και η ίδια φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας σε όλους ότι η ευτυχία κρύβεται σε μικρά πράγματα όπως για παράδειγμα, την αγκαλιά του συντρόφου σου και το γέλιο των παιδιών σου.

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί όμως, είναι το πώς περνά τα βράδια της στα Άχλα, η Ελένη Μενεγάκη.

Τι κάνει με τα παιδιά της και τον άνδρα της; Πώς περνούν τη νύχτα τους; Τι κάνουν; Η απάντηση κρύβεται στο προφίλ του αγαπημένου της Μάκη, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο ίδιος έχει «αποκαλύψει» και χωρίς να το καταλάβει κανείς, το πόσο όμορφα περνούν στην Άνδρο.

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ίδιος... Σίγουρα θα ζηλέψετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved