Γνωριστήκατε και σου άρεσε. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Ανάλογα από το αν πρόκειται για τον άντρα ή τη γυναίκα του ζωδίου

Γνωριστήκατε και σου άρεσε. Και τώρα τι κάνεις; Μένεις ή φεύγεις;

Φλερτάρεις με Δίδυμο ή έχεις κάνει σχέση με άτομο του ζωδίου αυτού; Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις πολλές απορίες, μιας και εύκολους ανθρώπους δεν τους λες. Ούτε και μπορείς να καταλάβεις το πώς σκέφτονται. Αντικειμενικά μιλώντας, είναι μια κατηγορία μόνοι τους.

Γι' αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ! Έλα να σου πούμε κάποια πραγματάκια που πρέπει απαραίτητα να γνωρίζεις για τους Διδύμους κι εσύ μετά θα κρίνεις, αν θα πρέπει να μείνεις ή να φύγεις τρέχοντας… Εμείς τη γνώμη μας θα σου την πούμε, αλλά η τελική απόφαση είναι δική σου.

Αν έχεις μπλέξει με άντρα Δίδυμο

Αυτός ο άντρας θα ψάχνει πάντα το άλλο του μισό. Το λέει και το ζώδιό του άλλωστε. Δίδυμος είναι και θα αναζητά μια ζωή την αδερφή ψυχή του. Έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας πολύ καλός σύντροφος. Είναι κοινωνικός, χαρούμενος, έξυπνος, χαμογελαστός και δείχνει θέληση να σε γνωρίσει σαν άνθρωπο. Εντάξει, έχει ένα θεματάκι με το φλερτ (τον λες φλερτάκια) αλλά από αυτό ζει, παίρνει «ανάσες» και ανεβάζει το ηθικό και την ψυχολογία του. Είναι άψογος στην επικοινωνία και μπορεί να σε ακούσει όσο κανείς άλλος και φυσικά να σε καταλάβει. Γνωρίζει ότι το όλο θέμα της επικοινωνίας είναι αμφίδρομο και σου δίνει την προσοχή που θέλεις. Δεν τσακώνεται συχνά και οι καβγάδες δεν κρατούν για πολύ. Είναι ένας πραγματικός gentleman...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved