Μπάνιο: Tips καθαριότητας για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη

Αυτές οι συμβουλές για τον καθαρισμό του μπάνιου θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και κόπο.

Μπάνιο: Tips καθαριότητας για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη

Ο καθαρισμός του μπάνιου μπορεί να είναι μια κουραστική αγγαρεία, ειδικά αν τον έχετε αναβάλει για λίγο. Ίσως χρειαστεί να περάσετε αρκετό χρόνο και να κουραστείτε αρκετά για να έχετε ένα καθαρό μπάνιο. Δεν είναι ακριβώς μια διασκεδαστική δουλειά, γι 'αυτό σας έχουμε μερικές συμβουλές που θα κάνουν τα πράγματα λίγο πιο εύκολο για σας.

Πλακάκια

Για να αφαιρέσετε το spray μαλλιών που κολλάει στα πλακάκια χρησιμοποιείστε ένα μίγμα από σαμπουάν και νερό. Βουτήξτε ένα πανί στο διάλυμα και καθαρίστε με αυτό τα πλακάκια σας.

Καθρέφτης

Για να μην θαμπώνει ο καθρέφτης σας από την υγρασία καθαρίστε τον με αφρό ξυρίσματος! Εφαρμόστε λίγο αφρό ξυρίσματος στον καθρέφτη και στη συνέχεια καθαρίστε τον με ένα πανί μικροϊνών.

Τουαλέτα

Για να ξεβουλώσετε την τουαλέτα σας χρησιμοποιείστε υγρό απορρυπαντικό πιάτων. Ρίξτε το στην λεκάνη και στη συνέχεια ρίξτε ζεστό, αλλά όχι βραστό, νερό. Περιμένετε 20 έως 30 λεπτά, ώστε το σαπούνι και το νερό να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Το νερό θα βρεθεί γύρω από το «πρόβλημα» και η στάθμη του νερού θα πέσει αργά. Τώρα μπορείτε να ξεπλύνετε την τουαλέτα και ό,τι την έχει βουλώσει θα φύγει.

Ντους

Για να απομακρύνετε τα άλατα από το «τηλέφωνο» του ντους ή της μπανιέρας σας γεμίστε μια πλαστική σακούλα με λευκό ξύδι. Τοποθετήστε τη σακούλα γύρω από το ντους και ασφαλίστε τη σωστά με μια ελαστική ταινία. Σημείωση: για να λειτουργήσει αυτό το τέχνασμα, το «τηλέφωνο» θα πρέπει να είναι εντελώς βυθισμένο στο ξύδι. Αφήστε το μια ολόκληρη μέρα.

Κουρτίνα ντους

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε μια κουρτίνα ντους; Αφαιρέστε τους δακτυλίους από την κουρτίνα και στη συνέχεια τοποθετήστε τη στο πλυντήριο μαζί με δύο πετσέτες. Οι πετσέτες τρίψουν και θα καθαρίσουν την κουρτίνα. Πλύνετε την κουρτίνα με το συνηθισμένο απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων καθώς και μια γενναιόδωρη ποσότητα λευκού ξυδιού στους 40 ° C το μέγιστο. Ποτέ μην βάζετε κουρτίνα ντους στο στεγνωτήριο γιατί μπορεί να λιώσει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved