Βασίλισσα Ελισάβετ - Πρίγκιπας Harry: Γιαγιά και εγγονός σε χαλαρές στιγμές (video)

Γιαγιά και εγγονός φαίνεται ότι έχουν μια ιδιαίτερη σχέση.

Βασίλισσα Ελισάβετ - Πρίγκιπας Harry: Γιαγιά και εγγονός  σε χαλαρές στιγμές (video)

Η Βασίλισσα Ελισάβετ απέκτησε το νέο της δισέγγονο, το πρώτο παιδί του εγγονού της πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle.

Με αφορμή τη γέννηση του μωρού και την πρώτη «γνωριμία» της Βασίλισσας με το δισέγγονό της, αρκετά ήταν τα ξένα μέσα που σχολίασαν την αδυναμία που έχει η βασίλισσα Ελισάβετ στον πρίγκιπα Harry. Μάλιστα σύμφωνα με έναν πρώην μπάντλερ του παλατιού, γιαγιά και εγγονός έχουν «μια ειδική σχέση».

Η αλήθεια είναι ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να διατηρήσει τις ισορροπίες μεταξύ των μελών της βασιλικής οικογένειας.

Παρότι στις δημόσιες εμφανίσεις της δεν υπήρξε ποτέ ιδιαίτερα διαχυτική, ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός, κατάφερε να απαθανατίσει αρκετές στιγμές που έδειχνε να είναι χαλαρή και να διασκεδάζει. Και σε αυτές τις στιγμές είχε δίπλα της -σχεδόν πάντα- τον πρίγκιπα Harry.

Δεν γνωρίζουμε αν οι σχέσεις της με τον πρίγκιπα William είναι περισσότερο τυπικές, πάντως στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τη βασίλισσα να απολαμβάνει τη συντροφιά του εγγονού της Harry.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved