Το μήνυμα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry κάτω από τις φωτογραφίες της Charlotte (pics)

Όπως σχολίασαν τις φωτογραφίες του πρίγκιπα Louis πριν μερικές ημέρες το ίδιο έκαναν και αυτή τη φορά με αφορμή τα γενέθλια της Charlotte!

Το μήνυμα της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry κάτω από τις φωτογραφίες της Charlotte (pics)

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έστειλαν ένα τρυφερό μήνυμα στην ανιψιά τους, πριγκίπισσα Charlotte με αφορμή τα τέταρτα γενέθλιά της, το πρωί της Πέμπτης 2 Μαρτίου.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών στο Instagram, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, σχολίασαν κάτω από τη μία φωτογραφία: «Χαρούμενα γενέθλια, Charlotte! Με πολλή πολλή αγάπη, Η και Μ. χοχο». Το ζευγάρι στο τέλος πρόσθεσε ένα emoji τούρτα και ένα κόκκινο μπαλόνι. Όσο για το «χοχο», στη διαδικτυακή γλώσσα σημαίνει ένα φιλί και μια αγκαλιά!

Τα τρία πορτρέτα της μικρής, τράβηξε η ίδια η Kate Middleton.

Στην πρώτη φωτογραφία η Charlotte κάθετε στο γκαζόν του Kensington, ντυμένη με ένα υπέροχο γαλάζιο λουλουδένιο φόρεμα. Στις άλλες δύο φωτογραφίες η πριγκίπισσα, βρίσκεται στον κήπου του Anmer Hall, στο σπίτι της οικογένειάς της φορώντας μια γκρι ζακέτα, μια καρό φούστα και έχοντας πιασμένα αλογοουρά τα μαλλιά της.

Η Charlotte Elizabeth Diana Cambridge, όπως και είναι ολόκληρο το όνομά της, είναι η μοναδική κόρη του πρίγκιπα William και της Kate Middleton.

Δείτε το μήνυμα στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved