Η ζωή του πρίγκιπα Harry σε ένα βίντεο - Μοναδικά στιγμιότυπα από τη γέννησή του μέχρι σήμερα (vid)

Το βίντεο πραγματικά είναι αξιολάτρευτο!

Η ζωή του πρίγκιπα Harry σε ένα βίντεο - Μοναδικά στιγμιότυπα από τη γέννησή του μέχρι σήμερα (vid)

Ο Δούκας του Sussex είναι πλέον μπαμπάς, καθώς η αγαπημένη του Meghan Markle έφερε στον κόσμο νωρίς το πρωί της Δευτέρας 06 Μαΐου, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Με αφορμή την γέννηση του μικρού διαδόχου εδώ στο Mothersblog αποφασίσαμε να σας δείξουμε ένα υπέροχο βίντεο που βρήκαμε στο διαδίκτυο και που δείχνει τη ζωή του πρίγκιπα Harry από τη γέννησή του μέχρι και σήμερα.

Ο Harry γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου το 1984 στην ιδιωτική κλινική Lindo στο St. Mary's Hospital. Δύο χρόνια μετά τη γέννηση του πρίγκιπα William.

Οι θαυμαστές του τότε βασιλικού ζεύγους, πριγκίπισσας Diana και πρίγκιπα Κάρολου, βρισκόντουσαν έξω από την κλινική περιμένοντας να γνωρίσουν από κοντά το νεογέννητο διάδοχο.

Το βασιλικό μωράκι ονομάστηκε Henry Charles Albert David - και βαφτίστηκε στις 21 Δεκεμβρίου τον ίδιο χρόνο στο ναό St. George's Chapel στο κάστρο Windsor εκεί όπου παντρεύτηκε τη Meghan Markle τον Μάιο του 2018.



Η πριγκίπισσα Diana, φρόντισε όσο ζούσε τα δυο της παιδιά, William και Harry να έχουν μια φυσιολογική ζωή. Τα αγόρια πήγαν στο νηπιαγωγείο Jane Mynors και αργότερα στο Wetherby School. Ωστόσο, αντί η Diana και ο Κάρολος να ακολουθήσουν τη βασιλική παράδοση στέλνοντας τους γιους τους αργότερα στο εσώκλειστο κολέγιο Gordonstoun στη Σκωτία, αποφάσισαν να τους στείλουν στο κολέγιο Eton.

Η πριγκίπισσα επίσης βεβαιώθηκε ότι τα αγόρια της θα είχαν ίδιες εμπειρίες με τους συνομηλίκους τους. Τους πήγε στην Disney World και τους άφησε να παίξουν με ηλεκτρονικά παιχνίδια. Ο σεφ του παλατιού Darren McCGrady, ο οποίος δούλευε για την Diana επί τέσσερα χρόνια μέχρι το 1997 που πέθανε, πρόσφατα αποκάλυψε τα γεύματα που έτρωγαν οι πρίγκιπες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved