Διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά την ίδια μέρα με τη Meghan - Η ανακοίνωση στο Instagram (pics)

Ανακοίνωσε μαζί με τη Meghan Markle την εγκυμοσύνη της και τελικά γέννησε την ίδια μέρα και αυτή... αγοράκι!

Διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά την ίδια μέρα με τη Meghan - Η ανακοίνωση στο Instagram (pics)

Συγχαρητήρια στη διάσημη ηθοποιό και τον σύζυγό της!

Η 37χρονη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Ένα υγιέστατο αγοράκι και με την πρώτη του φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε τη γέννησή του, μερικές ώρες μετά τα νέα πως και η Meghan Markle, έγινε μαμά για πρώτη φορά!

«10.55 π.μ. το βράδυ! Το δικό μας βασιλικό μωρό ήρθε στον κόσμο!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της, συνδέοντας έτσι και τη γέννηση του παιδιού της με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex!

Τον Οκτώβριο, η Amy Schumer ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του παλατιού, πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα γίνουν γονείς.

Με μια φωτογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan, που πρόσφατα ανακοίνωσαν - και αυτοί- ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μόνο που τους ...αποκεφάλισε και τοποθέτησε το δικό της κεφάλι και του συζύγου της!

«Έχουμε να σας ανακοινώσουμε συναρπαστικά νέα στην ιστοσελίδα @jessicayellin .Παρακαλώ ακολουθήστε το #newsnotnoise για να μάθετε όλα όσα πραγματικά συμβαίνουν» , έγραψε στο χαριτωμένο μήνυμά της.

H δημοσιογράφος Jessica Yellin, φίλη της ηθοποιού, ανέλαβε να ανακοινώσει το ευχάριστο νέο της εγκυμοσύνης.

Δείτε τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved