Στο Windsor γέννησε η Meghan Markle ή στο Λονδίνο;

Τι προκύπτει από τις νέες πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα.

Στο Windsor γέννησε η Meghan Markle ή στο Λονδίνο;

Ο πρίγκιπας Harry εδώ και μερικές ώρες βρίσκεται στο πλευρό του νεογέννητου γιου του και της συζύγου του, Meghan Markle. Ενώ αρχικά τα ξένα μέσα υποστήριζαν ότι το μωρό γεννήθηκε στο Windsor, νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η Meghan γέννησε τελικά σε μαιευτήριο του Λονδίνου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το βασιλικό ζευγάρι κάτω από άκρα μυστικότητα και με τη συμβολή της Scotland Yard έφυγε την Κυριακή το βράδυ από το σπίτι του στο Windsor για το Λονδίνο.Οι πηγές επιβεβαιώνουν ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex έμειναν όλη τη νύχτα στο μαιευτήριο μέχρι να γεννήσει η Meghan τα ξημερώματα της Δευτέρας. Δεν είναι γνωστό αν κρίθηκε αναγκαίο να προκληθεί τοκετός ή όχι λόγω της καθυστέρησης της γέννας. Το παλάτι από την πλευρά του δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει καμία από τις ειδήσεις, επαναλαμβάνοντας ότι " οι λεπτομέρειες της γέννησης του μωρού είναι ιδιωτικές".

Γιατί το Windsor είναι το αγαπημένο μέρος του ζευγαριού και ειδικά του πρίγκιπα Harry;

Το δέσιμο που έχει ο Harry με το Windsor, ξεκινά από τότε που ο ίδιος ήταν τριών μηνών, καθώς βαφτίστηκε στον ίδιο ναό με εκείνον που παντρεύτηκε. Ως έφηβος, πέρασε αρκετό χρόνο γύρω από το Windsor μιας και το κολέγιο που φοιτούσε από το 1998 μέχρι το 2003 ήταν το Eton College, ακολουθώντας τα βήματα του μεγαλύτερου αδερφού του, πρίγκιπα William και του θείου του Earl Spencer.

kastro windsor prigkipas harry 1

Ακόμη και όταν τα φοιτητικά του χρόνια πέρασαν ο πρίγκιπας Harry κατοικούσε στο Windsor κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στο Blues and Royals.

kastro windsor prigkipas harry 2

Να σας θυμίσουμε επίσης πως οι φωτογραφίες του αρραβώνα του με τη Meghan είχαν τραβηχτεί από τον γνωστό φωτογράφο Alexi Lubomirski στη γη του Frogmore House (το ζευγάρι μένει πλέον στο Frogmore Cottage).

Η αγάπη του Δούκα του Sussex για το κάστρο του Windsor φαίνεται ακόμη και μέσα από την επιλογή του να κάνει τις πρώτες δηλώσεις ως πατέρας από εκεί.

kastro windsor prigkipas harry 7

O 33χρονος είχε επίσης πάει ένα ρομαντικό πικ νικ με τη Meghan εκεί πριν τον γάμο τους και τους αρέσει τόσο πολύ η τοποθεσία που διοργάνωσαν εκεί το γαμήλιο γλέντι αλλά επίσης καλωσόρισαν και το πρώτο τους παιδί μαζί.

Δεν θα είναι έκπληξη για όλους εμάς αν στο St George Chapel, εκεί όπου το ζευγάρι παντρεύτηκε, γίνει και η βάφτιση του γιου τους!

πηγή φωτογραφιών: apimages.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved