Δούκισσα Νομικού: Το αγαπημένο της πρωινό, πώς θα το φτιάξεις & το μαγικό συστατικό (pics)

Τι και αν είναι έγκυος! Διατροφικές συνήθειες δεν αλλάζει!

Δούκισσα Νομικού: Το αγαπημένο της πρωινό, πώς θα το φτιάξεις & το μαγικό συστατικό (pics)

Η Δούκισσα Νομικού πάντα ήταν (και είναι) υπέρμαχος της υγιεινής διατροφής και της γυμναστικής. Η ίδια είτε βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα είτε όχι, προσέχει τη διατροφή της και γυμνάζεται.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους συνταγές και tips διατροφής, ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά της αν το θέλουν.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και πριν μερικές ώρες. Δημοσίευσε φωτογραφία δείχνοντάς μας το υγιεινό της πρωινό! Όπως έχει αναφέρει και η ίδια στο blog που διατηρούσε στο παρελθόν (Dutchesss Daily) «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται». Έτσι λένε, έτσι πιστεύει και η ίδια. Δεν υπάρχει περίπτωση, όσο κι αν βιάζεται, όσο κι αν δεν έχει χρόνο ή διάθεση, να φύγει από το σπίτι χωρίς να έχει φάει κάτι θρεπτικό αλλά και χορταστικό καθώς αποκάλυψε ότι ξυπνάει πάντα πεινασμένη.

Στο μπολ της υπάρχει γιαούρτι, αποξηραμένες φράουλες, blueberries, δημητριακά και το μαγικό συστατικό που λατρεύει και που δεν είναι άλλο από τα flakes καρύδας.

«Δεν υπάρχει πιο νόστιμο σνακ από την καρύδα! Προσωπικά τρελαίνομαι, μου αρέσει πολύ η γεύση και το άρωμά της, οπότε μόλις ανακάλυψα στο κατάστημα από το οποίο αγοράζω τους ξηρούς καρπούς, την αποξηραμένη version της σε flakes -χωρίς ζάχαρη- ενθουσιάστηκα. Ναι, μπορώ να την τρώω ακόμη και σκέτη, είναι πεντανόστιμη. Και αν δεν το ξέρεις ήδη, θέλω να σε πληροφορήσω πως έχει ταξινομηθεί ως υπερτροφή λόγω των πολυάριθμων ευεργετικών για την υγεία μας ιδιοτήτων της. Έχει αντιοξειδωτική δράση, περιέχει βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, όπως επίσης έχει αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή δράση!», είχε αναφέρει κάποια στιγμή αναφερόμενη στο αγαπημένο της σνακ!

Δείτε το διατροφικό της μπολ, μαζί με ακόμη άλλα μπολ που έχει φτιάξει στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved