#BabySussex: Η Meghan Markle γέννησε - Η πρώτη φώτο και όλες οι λεπτομέρειες

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Ηarry έγιναν γονείς! Μάθετε τα πάντα!

#BabySussex: Η Meghan Markle γέννησε - Η πρώτη φώτο και όλες οι λεπτομέρειες

Είναι γεγονός, η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Ηarry έγιναν γονείς, κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως ήθελαν.

Η Meghan Markle στις 6/5/2019 νωρίς το πρωί έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που χαίρει άκρας υγείας.

Το φύλο του μωρού ήταν έκπληξη για εμάς καθώς πριν μερικούς μήνες όλα στο baby shower στη Νέα Υόρκη μαρτυρούσε ότι θα αποκτήσει κορίτσι.

Η ανακοίνωση στο Instagram:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι Μεγαλειότητές τους ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex υποδέχθηκαν το πρωτότοκο παιδί τους νωρίς το πρωί στις 6 Μαΐου 2019. Ο γιος των Αυτών Μεγαλειοτήτων ζυγίζει 3,3 κιλά.

Η Δούκισσα και το μωρό είναι υγιείς και καλά και το ζευγάρι ευχαριστεί τα μέλη του κοινού για τον ενθουσιασμό και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης περιόδου στη ζωή τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες».

Πού γέννησε όμως η Meghan Markle;

Γέννησε στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage;

gennise h meghan markle photo 1

Η κατοικία στο Frogmore Cottage ανακαινίσθηκε πριν μετακομίσει εκεί το ζευγάρι και μεταμορφώθηκε σε ιδανικό σπίτι για την οικογένειά του. H Meghan Markle, δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να γεννήσει σε νερό στο σπίτι, έχοντας κοντά της τον πρίγκιπα Harry. Να εκπληρώθηκε η επιθυμία της και να γέννησε τον έβδομο διάδοχο του θρόνου, όπως ονειρευόταν;

Γέννησε στο Frimley Park Hospital;

gennise h meghan markle photo 2

Αν και τα τελευταία ρεπορτάζ ήθελαν τη Meghan Markle να γεννά στο σπίτι μήπως τελικά επέλεξε την κλινική Frimley Park Hospital, εκεί όπου γέννησε και η Σοφία, Κόμισσα του Ουέσσεξ τα δύο παιδιά της; Η κλινική βρίσκεται μόλις μισή ώρα μακριά από το σπίτι του ζευγαριού στο Frogmore Cottage και είναι η καλύτερη κλινική της περιοχής. Οι μαμάδες που γεννούν τα παιδιά τους στη σουίτα Mulberry του νοσοκομείου, έχουν διπλά κρεβάτια, χαμηλό φωτισμό, ακόμη και πισίνες για να πραγματοποιηθεί μια γέννα στο νερό (κάτι που ήθελε η Meghan Markle). Επίσης έχει και μενού vegan, για όσους ακολουθούν αυτή τη διατροφή.

Σίγουρα δεν γέννησε στην ιδιωτική κλινική, St. Mary's Hospital

gennise h meghan markle photo

Τα τελευταία ρεπορτάζ ήθελαν τη Meghan Markle να γεννά στο σπίτι ή το Frimley Park Hospital και όπως φαίνεται πρωτοτύπησε στο θέμα της γέννας του πρώτου της παιδιού. Φαίνεται πως μόνο η Kate Middleton και η Diana, επέλεξαν την πτέρυγα Lindo του St.Mary’s Hospital.

Τι δήλωσε ο πρίγκιπας Harry αμέσως μετά την ανακοίνωση της γέννησης του γιου του


https://www.instagram.com/p/BxIKMKWBUgo/

Δείτε τη φωτογραφία που ανακοίνωσαν τη γέννηση του διαδόχου στη gallery που ακολουθεί έτσι όπως δημοσιεύτηκε στον προσωπικό λογαριασμό του ζευγαριού στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved