Γνωστή Ελληνίδα στην παραλία με φουσκώμενη κοιλίτσα (pics)

Με το που ανέβηκε ο υδράργυρος οι περισσότεροι Έλληνες έσπευσαν στις παραλίες. Τι και αν είναι ακόμη Απρίλιος!

Γνωστή Ελληνίδα στην παραλία με φουσκώμενη κοιλίτσα (pics)

Φαίνεται ότι περίμεναν πώς και πώς να φτιάξει ο καιρός για να επισκεφθούν κάποια ελληνική παραλία και το τριήμερο του Πάσχα ήταν ό,τι πρέπει για μια τέτοια εξόρμηση.

Μια τέτοια εξόρμηση αποφάσισε να κάνει και η γνωστή Ελληνίδα εγκυμονούσα μανούλα παρέα με την κόρη της Κατερίνα. Μάλιστα η ίδια, άδραξε την ευκαιρία και δημοσίευσε φωτογραφίες της που τη δείχνουν με μπικίνι, δείχνοντάς μας το πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Στις φωτογραφίες η ίδια απολαμβάνει τη θάλασσα, τον ήλιο και το παιχνίδι με την κόρη της.

Πολλές από τις διαδικτυακές της φίλες, έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από τη φωτογραφία της, όχι μόνο πόσο υπέροχη και ευτυχισμένη δείχνει, αλλά και πόσο έντονη είναι η μαύρη γραμμή στην κοιλίτσα της, η λεγόμενη linea negra. Μάλιστα πολλές έκαναν και την πρόβλεψή τους για το φύλο του μωρού, επιβεβαιώνοντας στη Νατάσα Σκαφίδα, ότι θα κάνει αγόρι. Η σύζυγος του Γιάννη Βαρδή έχει πει ότι θα κάνει αγόρι και πως θα το ονομάσουν, Αντώνη!

«Κι εγώ τόσο έντονη γραμμή είχα και έκανα αγόρι», σχολίασε μία κάτω από τις φωτογραφίες της.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η linea negra, εμφανίζεται κατά το δεύτερο και κυρίως το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, ενώ μπορεί να παραμείνει εκεί για αρκετούς μήνες μετά τον τοκετό. Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να παραμείνει και μόνιμα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, τη γραμμή αυτή την προκαλούν οι ορμόνες της εγκυμοσύνης οι οποίες ευθύνονται και για το σκούρο χρώμα που παίρνουν σιγά-σιγά οι θηλές. Οι ορμόνες αυτές διεγείρουν τα κύτταρα που παράγουν μελανίνη, έτσι οι πιο μελαχρινές γυναίκες εμφανίζουν εντονότερα τη γραμμή αυτή.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved