Το μωρό της Meghan Markle: η τοποθεσία, το φύλο, το όνομα και ακόμη περισσότερα αποκαλύφθηκαν

Μόνο μερικές ημέρες ή ώρες μας χωρίζουν από τη γέννηση του έβδομου διαδόχου του Βρετανικού θρόνου.

Το μωρό της Meghan Markle: η τοποθεσία, το φύλο, το όνομα και ακόμη περισσότερα αποκαλύφθηκαν

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους τον περασμένο Οκτώβριο με το παλάτι να αποκαλύπτει ότι η πιθανή ημερομηνία τοκετού θα είναι την Άνοιξη του 2019. Με την αντίστροφη μέτρηση ήδη να έχει αρχίσει, πάμε να δούμε τι ξέρουμε για αυτό το μωράκι μέχρι στιγμής.

Πότε θα γεννηθεί το μωρό της Meghan Markle;

Τον Ιανουάριο του 2019 ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex επισκέφθηκαν το Bikenhead, στο Merseyside όπου μίλησαν ανοιχτά για την χαρά της ζωής τους. Κατά τη διάρκεια μιας βόλτας στο Hamilton Square, η Meghan μίλησε με θαυμαστές της και αποκάλυψε ότι ήταν 6 μηνών έγκυος.

Η Kim Thompson συνάντησε τη Meghan Markle και ανέφερε: «Η Meghan είπε ότι έιναι έξι μηνών έγκυος και πως περιμένει να γεννήσει τέλη Απριλίου». Το μωρό του ζευγαριού θα έχει γενέθλια κοντά με τον πρίγκιπα Louis που γεννήθηκε στις 23 April, με τη Βασίλισσα Ελισάβετ που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου και την πριγκίπισσα Charlotte που γεννήθηκε στις 2 Μαΐου.

sussexroyal 3

Πότε θα μάθουμε για τη γέννηση του μικρού διαδόχου;

Νωρίτερα αυτό το μήνα το Buckingham Palace ανακοίνωσαν ότι το ζευγάρι επιθυμεί να κρατήσει κρυφή τη γέννηση του παιδιού του. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση έγραφε:«Οι Αυτού Εξοχότητες αποφάσισαν να διατηρήσουν τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τον τοκετό ιδιωτικές. Ο Δούκας και η Δούκισσα ανυπομονούν να μοιραστούν τα νέα με όλους αφότου έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν πρώτα ιδιωτικά σαν οικογένεια».

Ξέρουμε αν η Δούκισσα του Sussex θα φέρει στον κόσμο αγόρι ή κορίτσι;

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ζευγαριού στο Merseyside και οι δύο είπαν στους θαυμαστές τους ότι θέλουν το φύλο του μωρού να είναι έκπληξη. Ωστόσο το baby shower που ετοίμασαν οι φίλες της Meghan Markle, είχε διακόσμηση σε παστέλ αποχρώσεις κάτι που έκανε τους θαυμαστές τους (μαζί και εμάς) να υποθέσουν ότι περιμένουν κοριτσάκι.

Κοριτσάκι θέλει και ο πρίγκιπας Harry και αυτό το είπε ο ίδιος σε έναν θαυμαστή του τη στιγμή που του φώναξε «Εύχομαι να είναι κοριτσάκι!».

«Το ίδιο και εγώ», απάντησε και εκείνος.

Πού θα ζήσει το βασιλικό μωράκι;

Τον Νοέμβριο του 2018 το παλάτι ανακοίνωσε ότι η Meghan και ο πρίγκιπας Harry θα μετακομίσει στο Frogmore Cottage, όπως και έγινε.

Πού θα γεννήσει η Meghan Markle;

Αυτό δεν το γνωρίζει κανείς και αυτό γιατί δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη. Ωστόσο υπάρχουν τρεις εκδοχές:

Στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage

gennise h meghan markle photo 1

Η κατοικία στο Frogmore Cottage ανακαινίσθηκε πριν μετακομίσει εκεί το ζευγάρι και μεταμορφώθηκε σε ιδανικό σπίτι για την οικογένειά του. H Meghan Markle, δεν έχει κρύψει την επιθυμία της να γεννήσει σε νερό στο σπίτι, έχοντας κοντά της τον πρίγκιπα Harry. Λέτε η επιθυμία της να πραγματοποιηθεί και να γίνουν όλα όπως ονειρευόταν;

Στο Frimley Park Hospital

gennise h meghan markle photo 2

Εκεί γέννησε και η Σοφία, Κόμισσα του Ουέσσεξ τα δύο παιδιά της. Η κλινική βρίσκεται μόλις μισή ώρα μακριά από το σπίτι του ζευγαριού στο Frogmore Cottage και είναι η καλύτερη κλινική της περιοχής. Οι μαμάδες που γεννούν τα παιδιά τους στη σουίτα Mulberry του νοσοκομείου, έχουν διπλά κρεβάτια, χαμηλό φωτισμό, ακόμη και πισίνες για να πραγματοποιηθεί μια γέννα στο νερό (κάτι που θέλει η Meghan Markle). Επίσης έχει και μενού vegan, για όσους ακολουθούν αυτή τη διατροφή.

Στην ιδιωτική κλινική, St. Mary's Hospital

gennise h meghan markle photo

Αν και τα τελευταία ρεπορτάζ τη θέλουν να γεννά στο σπίτι ή το Frimley Park Hospital, φαίνεται αν διαλέξει την κλινική αυτή δεν θα πρωτοτυπήσει στο θέμα της γέννας του πρώτου της παιδιού, ακολουθώντας το παράδειγμα των άλλων γυναικών της οικογένειας. Όπως η Kate Middleton και η Diana, έτσι και εκείνη θα φέρει στον κόσμο το αγγελούδι της στην πτέρυγα Lindo του St.Mary’s Hospital.

Θα έχει τη βοήθεια μαίας στον τοκετό η Meghan Markle;

Σύμφωνα με την ίδια τη Δούκισσα, σίγουρα θα χρειαστεί βοήθεια μαίας. Φήμες θέλουν την Lauren Mischon να είναι η μαία που θα βοηθήσει στον τοκετό της Meghan, κάτι που η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει.

sussexroyal 8

Ποιο θα είναι το όνομα του μωρού;

Την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της Meghan Markle με τα στοιχήματα να δίνουν και να παίρνουν με επικρατέστερα τα Victoria, Diana, Alice και Grace αν είναι κορίτσι και James, Albert ή Arthur αν είναι αγόρι.

Μήπως η Meghan περιμένει δίδυμα;

Κάθε φορά που η Δούκισσα του Cambridge και μία εγκυμοσύνη, όλοι πίστευαν και έλεγαν ότι θα αποκτήσει δίδυμα, κάτι που δεν συνέβη. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της Meghan, αν και τα δύο μωρά θα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τον Harry και τη Meghan, αν ίσχυε κάτι τέτοιο, σίγουρα το παλάτι θα το είχε ανακοινώσει.

Θα έχει η Meghan τη μητέρα της κοντά της;

Η απάντηση είναι ναι! Η Doria Ragland ήδη βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της από τις 16 Απριλίου.

sussexroyal 2

Πότε θα συναντήσει η βασίλισσα το μωρό;

Η βασίλισσα θα συναντήσει τον μικρό διάδοχο και 8ο δισέγγονό της 1-2 μέρες μετά τη γέννησή του, όπως έκανε και στην περίπτωση της Kate Middleton.

Θα έχει το μωρό δύο υπηκοότητες;

Όχι! Οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν τη διπλή υπηκοότητα γι' αυτό και το μωρό θα έχει μόνο Βρετανική υπηκοότητα.

Ποιος θα έιναι ο τίτλος που θα έχει το μωρό μόλις γεννηθεί;

Μετά το γάμο τους ο Harry και η Meghan απέκτησαν τους τίτλους Δούκας και Δούκισσα του Sussex. Αν γεννηθεί αγόρι θα έχει τον τίτλος «Δούκας» αν όμως γεννηθεί κορίτσι θα έχει τον τίτλο «Lady». Γι' αυτό και δεν είναι απίθανο να γεννηθεί μια μικρή «Lady Diana».

πηγή φωτογραφιών: Instagram account / Sussexroyal

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved