Σύλβια Δεληκούρα: Η φωτογραφία με τον γιο της και το γκράφιτι σε τοίχο με το όνομά του (pics)

Η Σύλβια Δεληκούρα είναι μια υπέροχη και δοτική μαμά που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μεγαλώνοντας τον γιο της.

Σύλβια Δεληκούρα: Η φωτογραφία με τον γιο της και το γκράφιτι σε τοίχο με το όνομά του (pics)

Όπως έχει πει και η ίδια για τον γιο της: «Ήρθε στη ζωή μας αυτός ο μπόμπιρας να μας ταρακουνήσει ,να μας αλλάξει τη ζωή ,να μας τη γεμίσει και να μας ολοκληρώσει!!! Μέσα σε μια στιγμη όλα αλλάζουν γιατί αυτό το καταλαβαίνεις στο πρώτο κλάμα όχι πριν .. όταν είναι μέσα στη κοιλιά είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα χαρά ,φόβος ..το άγνωστο και με το που εμφανίζεται η ευτυχια σε πλημμυρίζει τόσο πολύ έτσι όπως ποτέ ξανά δεν έχεις νιώσει και δεν υπάρχουν λόγια... υπάρχει μόνο κάτι θεϊκό..η γέννηση!!! Λατρεια μου ήλιε μου φωτεινέ να είσαι πάντα γέρος και δυνατός! Με τύχη και πολύ αγάπη στη ζωή σου! Χιλιοχρονος παπάκι μου!!! 28/11/18 και δεν το πιστεύεις πως περνάνε τα χρόνια και από μωράκι γίνεται παιδακι... το παιδακι μας!».

Πριν μερικές ώρες η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που τη δείχνει αγκαλιά με τον γιο της Ορφέα στην παραλία. «Αυτή η αγκαλιά.....#myson #mylove #happymom #happymoments #easter #orfeasduck», σχολίασε και αμέσως σχόλια όπως: «πώς μεγάλωσε!», «αντράγι έγινε!!!», κ.α. έπεσαν βροχή.

Εκτός από αυτή τη φωτογραφιά όμως, δημοσίευσε φωτογραφίες σε Insta stories που δείχνει τον νονό του μικρού, να του φτιάχνει το δικό του προσωπικό γκράφιτι με το όνομά του.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved