Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πού έχει κάνει Πάσχα τα τελευταία χρόνια! (pics)

Η Ελένη Μενεγάκη σχεδόν κάθε Πάσχα επιλέγει και ένα διαφορετικό προορισμό με την οικογένειά της.

Ελένη Μενεγάκη: Δείτε πού έχει κάνει Πάσχα τα τελευταία χρόνια! (pics)

Η Ελένη την Μεγάλη Εβδομάδα δεν παρουσιάζει την εκπομπή της και έτσι προγραμματίζει τις Πασχαλινές διακοπές της - τις περισσότερες φορές - εκτός Ελλάδος.

Το 2016 η Ελένη με τον Μάκη της τις ημέρες των γιορτών είχαν ταξιδέψει στο μακρινό Μαϊάμι! Το μυστήριο έλυσε τότε η εφημερίδα «Αγορά» με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο ένθετο «Weeekend».

Ένα χρόνο μετά, το Πάσχα του 2017 το λαμπερό και ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να φύγει εκτός Ελλάδας και να δει από κοντά για λίγες ημέρες τον πολιτισμό και την κουλτούρα μιας άλλης χώρας. Το ζευγάρι ταξίδεψε στο Μαρόκο και η μοναδική φωτογραφία που ανέβασε στo Instagram ήταν μία φωτογραφία που απεικόνιζε την παρουσιάστρια στο μπαλκόνι πασίγνωστου υπερπολυτελές ξενοδοχείου.

Το 2018, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έκαναν τη διαφορά! Επέλεξαν να κάνουν Πάσχα στην Κρήτη! Μοναδικές στιγμές πέρασαν στο Ρέθυμνο η Ελένη και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος.

Μάλιστα, μετά την επίσκεψή τους στα Ανώγεια, ανέβασε και μία φωτογραφία από το πασχαλινό τους γλέντι! Το ζευγάρι άκουσε μαντινάδες και ο Μάκης είχε συνέχεια στην αγκαλιά του την παρουσιάστρια!

Φέτος, το Πάσχα του 2019, η Ελένη πόσταρε μία φωτογραφία της, που κάνει ηλιοθεραπεία σε μία αμμώδης παραλία δίχως να αναφέρει πού βρίσκεται.

Δείτε φωτογραφίες της Ελένης πού έχει κάνει Πάσχα τα τελευταία χρόνια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved