Η «επίθεση» της Κρίστυ Τσολακάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου (pics)

Αργά το βράδυ ο Νίκος Χατζηνικολάου, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία με τη σύζυγό του και μπορούμε να πούμε ότι είναι η πιο γλυκιά κοινή τους φωτογραφία.

Η «επίθεση» της Κρίστυ Τσολακάκη στον Νίκο Χατζηνικολάου (pics)

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη είναι αρκετά χρόνια μαζί και έχουν τρία παιδιά. Τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο και την Εύα. Παιδιά που στην κυριολεξία έχουν ολοκληρώσει τον έρωτα και την αγάπη τους.

Ο γνωστός εκδότης και anchorman αν και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με την σύζυγό του ή τα παιδιά του. Όταν το κάνει όμως, εκπλήσσει ευχάριστα τους διαδικτυακούς του φίλους.

Όπως για παράδειγμα συνέβη και το χθες το βράδυ, που δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία που δείχνει τη γυναίκα του να τον φιλά σχολιάζοντας: «Εδώ δέχομαι γλυκειά... επίθεση! Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα σε όλες και σε όλους! #haveaniceweek #goodnight».

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν και να κάνουν like. Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Ελισάβετ Μουτάφη που έβαλε κάτω από τη φωτογραφία τέσσερις emoji καρδούλες.

Δείτε τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved