Ελένη: Όλες οι φορές που έστειλε μήνυμα στη μαμά της μέσα από την εκπομπή της (Vid & pics)

 Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει την οικογένειά της και πολλές φορές μέσα από την εκπομπή της μιλά για τα τέσσερα αγγελούδια της, τον σύζυγό της, Μάκη, τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει στείλει μήνυμα στη μητέρα της.

Ελένη: Όλες οι φορές που έστειλε μήνυμα στη μαμά της μέσα από την εκπομπή της (Vid & pics)

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, γεγονός που έχει αναφέρει αρκετές φορές στην εκπομπή της. Η Ζέτα Μισόκαλου μένει με την Ελένη, καθώς χρειάζεται να τη βοηθά στις δουλειές του σπιτιού αλλά και με το μεγάλωμα των παιδιών.

Μάλιστα, όταν η μαμά της Ελένης είχε φύγει για λίγες μέρες από το σπίτι στα Μελίσσια και πήγε διακοπές στο εξοχικό τους στην Κάρυστο, η παρουσιάστρια της έστελνε μήνυμα μέσα από την εκπομπή: «Έχω ένα μήνυμα για τη μαμά μου. Μαμά γύρισε πίσω. Σε ψάχνουμε όλοι. Είμαστε νηστικοί! Μανούλα μου ξέρω ότι ο καιρός, όταν σου αρέσει κάθεσαι και άλλο στην Καρυστούλα. Φθάνει όμως γύρνα, πεινάμε! Γύρνα μαμά, τα σχολεία δεν έκλεισαν ακόμα»!

Και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πει δημόσια ευχαριστώ στη μαμά της! Η Ελένη στις αρχές Φεβρουαρίου είχε πει για την κυρία Ζέτα: «Μανούλα μου έλα να σου δώσω ένα φιλάκι τηλεοπτικό. Στήριγμα μου, αγαπημένη μου μανουλίτσα. Εμείς είπαμε, τους υδροχόους όχι τους γιορτάζουμε, τους δοξάζουμε. Μαμά μου, μανουλίτσα μου, τι θα έκανα αν δεν σε είχα. Σίγουρα δεν θα δούλευα τόσα χρόνια 100%. Τώρα για τα υπόλοιπα… Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο να αισθάνεσαι την ασφάλεια του σπιτιού σου… Μην πούμε τα δικά μας τα οικογενειακά. Δόξα τω Θεώ καλά είμαστε».

Η Ελένη λατρεύει τη μητέρα της και το δείχνει με κάθε τρόπο ακόμα και μέσα από την εκπομπή της!

Δείτε κάποια αποσπάσματα από την εκπομπή «Ελένη» με την παρουσιάστρια να στέλνει μήνυμα στην κυρία Ζέτα Μισόκαλου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved