Πώς να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες μαγειρικές μυρωδιές

Η κουζίνα μας δεν πρέπει μόνο να είναι καθαρή, πρέπει και να μυρίζει όμορφα.

Πώς να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες μαγειρικές μυρωδιές

Το να μαγειρεύετε για την οικογένεια, για το καθημερινό τραπέζι ή για ένα εορταστικό γεύμα, μπορεί να είναι ευχάριστο μπορεί όμως και να αφήσει… δυσάρεστες οσμές πίσω του.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρή κουζίνα σας καθαρή από το δάπεδο έως τα επάνω ράφια του ψυγείου και του καταψύκτη σας. Θα πρέπει επίσης να μαγειρεύετε με τον απορροφητήρα σε λειτουργιά, να πετάτε τακτικά και να διατηρείτε καθαρό το δοχείο απορριμμάτων. Επιπλέον, αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να σκουπίσετε τα υπολείμματα των φαγητών από τις εστίες της κουζίνας, διατηρήστε τον νεροχύτη σας καθαρό και πετάξτε τα σφουγγάρια σας αν και αυτά αρχίσουν να μυρίζουν.

Οσμές από ψάρι

Αναρωτιέστε πώς να απομακρύνετε τις μυρωδιές ψαριών από το σπίτι σας μετά το μαγείρεμα; Την ίδια ώρα που ψήνετε, τηγανίζετε ή βράζετε το ψάρι βάλτε σε ένα διπλανό κατσαρολάκι λίγο αποσταγμένο λευκό ξύδι να σιγοβράζει και αφήστε το και αφού τελειώσετε το μαγείρεμα.

Φυσικό αποσμητικό με μαγειρική σόδα

Η σόδα μαγειρικής είναι γνωστή για τις αποσμητικές της ιδιότητες. Βάλτε σόδα σε μερικά βάζα, κάντε τρύπες στα καπάκια τους και τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία της κουζίνας. Μπορείτε αν θέλετε να ρίξετε και μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο στη μαγειρική σόδα, ώστε να γλυκάνετε τη μυρωδιά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved