Διάλειμμα για διαφημίσεις: Πώς να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο για να καθαρίσετε το σπίτι σας

Τι θα σκεφτόσαστε αν σας λέγαμε ότι στο διάλειμμα για διαφημίσεις μπορείτε να καθαρίσετε το… μισό σας σπίτι;

Διάλειμμα για διαφημίσεις: Πώς να εκμεταλλευτείτε τον χρόνο για να καθαρίσετε το σπίτι σας

Ξέρουμε ότι θα θέλατε να παρακολουθήστε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα ή την ταινία Α’ προβολής με την ησυχία σας. Από την άλλη οι δουλειές του σπιτιού «πιέζουν» για να γίνουν. Ίσως λοιπόν να μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε το «διάλειμμα για διαφημίσεις». Διαβάστε παρακάτω πώς:

Καθαρίστε την τουαλέτα

Ρίξτε ένα καθαριστικό σπρέι – του εμπορίου ή δικό σας- στα ήδη υγιεινής. Αφήστε το να δράσει μέχρι τις επόμενες διαφημίσεις. Σκουπίστε με ένα σφουγγάρι και ξεβγάλετε με νερό. Είστε έτοιμη!

Πλύνετε τα πιάτα που έχουν μείνει από το πρωινό

Παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πρωινό πρόγραμμα και έχει έναν πολύ ενδιαφέροντα καλεσμένο. Στο διάλειμμα πλύνετε τα πιάτα από το πρωινό, την κούπα του καφέ σας κ.λπ. για να αποφύγετε να μαζευτούν στοίβα μαζί με εκείνα του μεσημεριανού.

Στρώστε το κρεβάτι

Η τακτοποίηση του κρεβατιού χρειάζεται λίγο χρόνο. Όταν το διαφημιστικό διάλειμμα διακόπτει το αγαπημένο σας πρόγραμμα κατευθυνθείτε στο υπνοδωμάτιο. Θα το έχετε τακτοποιήσει πριν ακόμα τελειώσουν οι διαφημίσεις.

Βάλτε πλυντήριο ρούχων

Ξεχωρίστε τα ρούχα, τοποθετήστε τα στον κάδο, βάλτε απορρυπαντικό και μαλακτικό, επιλέξτε πρόγραμμα. Επιστρέψτε στο σαλόνι και παρακολουθήσετε την υπόλοιπη ταινία όσο το πλυντήριο θα κάνει τη δουλειά του.

Πετάξτε τα σκουπίδια

Ο κάδος βρίσκεται στην γωνία. Μαζέψτε τα σκουπίδια της ημέρας και «πεταχτείτε» για 2-3 διαφημίσεις. Δεν είναι ωραίο και υγιεινό οι δυσάρεστες οσμές να μένουν μες στο σπίτι.

Βάλτε σκούπα

Στα γρήγορα μπορείτε να σκουπίσετε τον χώρο του καθιστικού, την κουζίνα ή όποιο δωμάτιο το έχει περισσότερο ανάγκη!

Τακτοποιήστε

Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο των διαφημίσεων για να τακτοποιήσετε την αλληλογραφία, τους λογαριασμούς, να βγάλετε τα πιάτα από το πλυντήριο πιάτων, να ετοιμάσετε το κολατσιό της επόμενης ημέρας κ.λπ. Αν πάλι δεν θέλετε να σηκωθείτε από τον καναπέ τακτοποιήστε το κεντρικό τραπεζάκι του καθιστικού σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved