Δείτε τι άλλο κάνει αυτό το μωρό καθώς κοιμάται εκτός από το να χαμογελάει (vid)

Οι γκριμάτσες του μωρού την ώρα που κοιμάται αλλά και μόλις ξυπνάει είναι όλα τα λεφτά!

Δείτε τι άλλο κάνει αυτό το μωρό καθώς κοιμάται εκτός από το να χαμογελάει (vid)

O ύπνος των μωρών αποπνέει μια ηρεμία και γαλήνη που είναι ...μεταδοτική. Δεν σας έχει τύχει, κοιτάζοντας το μωρό σας την ώρα που κοιμάται να θέλετε να ακουμπήσετε και το κεφάλι σας στο κρεβατάκι του και να κοιμηθείτε ατάκα και επιτόπου;

Ε, λοιπόν αυτό το μωράκι δεν κοιμάται μόνο γαλήνια, αλλά κάνει και γκριμάτσες. Τόσο κατά τη διάρκεια του ύπνου όσο και μετά. Ξυπνάει και δείχνει να αναρωτιέται "που βρίσκομαι, που είμαι;".

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, αντίθετα από τις νευρολογικές μελέτες που έχουν γίνει σχετικά με τις φάσεις του ύπνου, σήμερα τα μωρά αρχίζουν να ονειρεύονται ήδη μέσα από την κοιλιά της μαμάς , γύρω στην 23η εβδομάδα. Μετά τη γέννηση, οι νέες αισθήσεις της πείνας, της ζέστης, του κρύου, της πλήξης, της ενόχλησης και της ευεξίας θα αποτελέσουν μέρος των ονείρων, δομώντας τα με όλο και πιο περίπλοκο τρόπο και μεταφράζοντάς τα σε μία σειρά από περίεργες εκφράσεις που ζωγραφίζονται στο πρόσωπο του μωρού που κοιμάται.

Δείτε λοιπόν τις φοβερές γκριμάτσες του μωρού αυτού στο βίντεο που ακολουθεί και είμαστε βέβαιοι ότι θα σας φτιάξουν τη μέρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved