Αέλια Κατσούλη: 20 φορές που η Κατερίνα Καραβάτου τρέλανε το Instagram με φώτο της κόρης της (pics)

Η Αέλια είναι 7,5 ετών!

Αέλια Κατσούλη: 20 φορές που η Κατερίνα Καραβάτου τρέλανε το Instagram με φώτο της κόρης της (pics)

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια εκπληκτική μαμά. Φροντίζει τα παιδιά της και τους αφιερώνει σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο της.

Μαμά δύο παιδιών, της Αέλιας που γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 και του μικρού Αρίωνα-Ιωάννη που έφερε στον κόσμο στις 11 Μαρτίου 2016, η Κατερίνα προσπαθεί -όσο μπορεί- να ισορροπεί δουλειά και οικογένεια.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν μερικά χρόνια στο περιοδικό Εγώ! Weekly είχε μιλήσει για τις δυσκολίες και για τις αποβολές που αντιμετώπισε πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Αέλια.

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ. Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν για μένα μια πολύ δύσκολη περίοδο, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σε αυτή την περίπτωση σκέφτεσαι “κι αν δεν τα καταφέρω;”. Ξεπέρασα το πρώτο διάστημα που ήταν δύσκολο, αλλά ήμουν αποφασισμένη ότι το ήθελα πολύ και είπα “θα τα καταφέρω”. Φυσικά, με βοήθησαν και οι γιατροί. Ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια. Αν τα πράγματα δεν έρχονταν φυσιολογικά, ενδεχομένως θα έμπαινα στη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Κάποια στιγμή με τον Κρατερό είπαμε “ας χαλαρώσουμε κι ας μην είμαστε συνεχώς με κόντρα εξετάσεις”. Σε πληροφορώ ότι με το που το είπαμε, έπειτα από δύο ημέρες έμεινα έγκυος στην Αέλια και όλα πήγαν καλά».

Όπως οι περισσότερες διάσημες Ελληνίδες μαμάδες (βλέπε Ελένη Μενεγάκη, Βάσω Λασκαράκη, Αθηνά Οικονομάκου, Δούκισσα Νομικού κλπ.), έτσι και εκείνη είναι αρκετά προσεκτική σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα των παιδιών της. Δεν δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όταν το κάνει φροντίζει να καλύπτει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους. Το ίδιο κάνει και ο σύζυγός της, Κρατερός Κατσούλης, όταν δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών τους, στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, ακόμη και έτσι καταφέρνει όταν δημοσιεύει φωτογραφίες τους να τρελάνει το διαδίκτυο, καθώς οι διαδικτυακοί της φίλοι αγαπούν πολύ όχι μόνο την ίδια αλλά και τα παιδιά της.

Εμείς «τρυπώσαμε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και βρήκαμε 20 φωτογραφίες που πραγματικά τρέλαναν το διαδίκτυο μόλις η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου, ανέβασε στο διαδίκτυο.

Δείτε και εσείς τις φωτογραφίες της μικρής Αέλιας, στη gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved