Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νομίζω ότι αυτή η "ζώνη" μου ταιριάζει και της ταιριάζω κι εγώ»

Τον λόγο για τον οποίο δεν δέχτηκε να αλλάξει την ώρα προβολής της εκπομπής της αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νομίζω ότι αυτή η "ζώνη" μου ταιριάζει και της ταιριάζω κι εγώ»

Η εκπομπή Happy Day διανύει φέτος την έκτη χρονιά στον Alpha και αποκαλύπτει πως δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι άλλο.

Το Happy Day μπήκε στην έκτη του χρονιά. Σκέφτηκα ποτέ να κάνεις κάτι άλλο;
«Νομίζω ότι αυτή η ζώνη μού ταιριάζει και της ταιριάζω κι εγώ. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα μπορούσα να λειτουργήσω σε μια πρωινή εκπομπή, διότι μπορεί να μην έχω πρόβλημα με το ξύπνημα, αλλά είναι άλλο να σηκώνεσαι στις 7.30 και άλλος στις 5.30. Μου αρέσει αυτή η ζώνη, γιατί υπάρχουν οι τηλεθεατές που χαλαρώνουν εκείνη την ώρα πίνοντας το καφεδάκι τους αλλά και εκείνοι που μας βλέπουν λίγο πριν πάνε στην εργασία τους»

Συζήτησες με τον Alpha το ενδεχόμενο να αλλάξεις ζώνη;
«Με την προηγούμενη διοίκηση του σταθμού είχαμε συζητήσει το ενδεχόμενο το Happy Day να αρχίζει στις 10 το πρωί και να ολοκληρώνεται στη 1 το μεσημέρι. Δεν ήταν όμως κάτι που με ενδιέφερε εκείνη τη χρονική περίοδο. Πέρσι συζητήσαμε με τον σταθμό η εκπομπή να αρχίζει ακόμη πιο νωρίς, αλλά τελικά καταλήξαμε να αρχίζει στις 7.45. Κατά καιρούς, γίνονται κάποιες κουβέντες αλλά τόσο ο σταθμός όσο κι εγώ είμαστε υπέρ του ρητού συνταγή που πετυχαίνει δεν την αλλάζει», είπε η ίδια στη Νέα Σελίδα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved