Με αυτή τη φωτογραφία γιόρτασε τους 11 μήνες θηλασμού της κόρης της η διάσημη σταρ

Θηλάζει επί 11 μήνες την κόρη της και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι η μικρή να νιώσει έτοιμη να απογαλακτιστεί!

Με αυτή τη φωτογραφία γιόρτασε τους 11 μήνες θηλασμού της κόρης της η διάσημη σταρ

Η διάσημη μαμά δύο παιδιών με μια τρυφερή φωτογραφία θηλασμού, θέλησε να γιορτάσει τους 11 μήνες που θηλάζει την κόρη της και αποκάλυψε μέσα από το σχόλιο που συνόδευε την ασπρόμαυρη φωτογραφία, ότι κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι.

«11 μηνών σήμερα. Η μικρή μου Rosie ακόμη θηλάζει και ναι δεν ντρεπόμαστε να πούμε ότι μοιραζόμαστε το ίδιο κρεβάτι. Η μαμά δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνεις ενός τον επόμενο μήνα!», έγραψε και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να την υποστηρίξουν.

«Πόσο όμορφη φωτογραφία!Είναι υπέροχο να βλέπεις το δεσμό μια μητέρας και του παιδιού της και το πόσο απολαμβάνουν και οι δύο το θηλασμό! Σε ευχαριστούμε Samantha που μοιράστηκες αυτή τη στιγμή μαζί μας!», έγραψε μια follower της Sam Faiers και πολλές άλλες μαμάδες και μη, συμφώνησαν μαζί της.

«Ο γιος μου γεννήθηκε την ίδια μέρα με την κόρη σου. Έχουν την ίδια ηλικία και επίσης κοιμόμαστε μαζί και θηλάζουμε ακόμη!», έγραψε μια άλλη.

Η Sam έχει δηλώσει υπέρμαχος του θηλασμού καθώς όπως έχει πει πολλάκις σε συνεντεύξεις της και post της, ότι είναι ό,τι πιο φυσικό μπορεί μια μαμά να προσφέρει στο παιδί της!

Δείτε ολόκληρη τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved