Βίκυ Καγιά: Γιορτάζοντας το Halloween - Δείτε πού πήγαν και τι έκαναν μαμά και κόρη (pics&vid)

Κάθε χρόνο η Βίκυ Καγιά γιορτάζει με κάποιο τρόπο το Halloween!

Βίκυ Καγιά: Γιορτάζοντας το Halloween - Δείτε πού πήγαν και τι έκαναν μαμά και κόρη (pics&vid)

Αν και έχει επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις η διάσημη μαμά, καθώς παρουσιάζει το Shopping Star και το Greece Next Top Model στη συχνότητα του σταρ, βρίσκει χρόνο και τον αφιερώνει στα δύο της παιδιά!

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος μαζί με την κόρη της Μπιάνκα αποφάσισε να κάνουν μια βόλτα μαζί, γιορτάζοντας το Halloween. Οι δυο τους βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε γνωστό γλυκοπαραμυθοπωλείο στου Ψυρρή. Όπως ήταν φυσικό, η μικρούλα εντυπωσιάστηκε από την υπέροχη διακόσμηση του χώρου, ενώ είμαστε βέβαιοι ότι θα απόλαυσε και ένα υπέροχο γλυκάκι!

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε δύο μικρά insta story βιντεάκια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας το πόσο ενθουσιασμένη δείχνει η Μπιάνκα από όλα αυτά που βλέπει γύρω της. Ακόμη και εμείς που δεν είμαστε παιδιά, μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Μετά το γλυκάκι τους, σειρά είχε η περιποίηση μαμάς και κόρης! Με αφορμή τα γυρίσματα του GNTM οι συνεργάτες της Βίκυς περιποιήθηκαν όχι μόνο την παρουσιάστρια, που τη χτένισαν και την έβαψαν, αλλά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους και στη μικρή Μπιάνκα που όπως θα δείτε και εσείς στις φωτογραφίες παρακάτω, φαίνεται να απολαμβάνει την περιποίηση των μαλλιών της. «Like mother like daughter», σχολίασε στη φωτογραφία που δείχνει να χτενίζουν την ίδια και την κόρη της!

Μαμά και κόρη πέρασαν μαζί μία υπέροχη Κυριακή και αυτό φάνηκε!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες και τα βίντεο έτσι όπως τα δημοσίευσε η ίδια η παρουσιάστρια στο διαδίκτυο!



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved