How to: 2 τρόποι να αφαιρέσεις το make up από τα ρούχα σου

Ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί, αν βιάζεσαι

How to: 2 τρόποι να αφαιρέσεις το make up από τα ρούχα σου

Η ιστορία με αυτόν τον λεκέ είναι λίγο πολύ γνωστή. Έχεις αργήσει στο ραντεβού σου και τα κάνεις όλα βιαστικά, προκειμένου να προλάβεις. Βάφεσαι, φτιάχνεις μαλλιά, φοράς το τζιν σου και κρατάς για το τέλος το αγαπημένο λευκό σου μπλουζάκι, προκειμένου να μην το λερώσεις καθώς βάφεσαι.

Κι όμως τελικά συμβαίνει, το φοράς με απόλυτη προσοχή, προκειμένου αφενός να μην χαλάσεις τα μαλλιά σου, αφετέρου να μην ακουμπήσει στο πρόσωπό σου και λερωθεί και τελικά βλέπεις έναν λεκέ από make up πάνω πάνω.

Η συνέχεια επίσης γνωστή. Πανικός, κλάματα και άντε τώρα να βρεις τι άλλο να βάλεις. Κι επιπλέον, πως στο καλό θα το καθαρίσεις;

Ηρέμησε λοιπόν, γιατί σου έχουμε δύο πολύ απλούς τρόπους για να διώξεις τον λεκέ.

1. Με μαντιλάκια ντεμακιγιάζ
Τα μαντιλάκια ντεμακιγιάζ κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα, από το να βγάζουν το make up από το πρόσωπό σου. Μπορούν να κάνουν την ίδια δουλειά και στα ρούχα σου. Απλά τρίψε μαλακά με ένα μαντιλάκι τον λεκέ. Κάνε όμως όσο ο λεκές είναι φρέσκος και προτού προλάβει να ποτίσει μέσα στο ύφασμα. Έπειτα πλύνε το όπως συνήθως στο πλυντήριό σου.

2. Με αφρό ξυρίσματος

Εάν λέρωσες το λευκό μπλουζάκι σου με make up, βάλε επάνω στον λεκέ και άπλωσε μία μικρή ποσότητα αφρού ξυρίσματος. Άφησε τον για 3-5 λεπτά κι έπειτα τρίψε το ρούχο με το υπόλοιπο ύφασμα. Στη συνέχεια ξέπλυνε την περιοχή με κρύο νερό, προκειμένου να απομακρύνεις κα τον λεκέ και τον υπόλοιπο αφρό.
Βεβαιώσου πως θα χρησιμοποιήσεις αφρό κανονικό και όχι σε μορφή τζελ, μοιάζει δεν κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved