Μια μέρα στην παραλία - Όλα όσα θα χρειαστείτε για να περάσουν τα παιδιά καλά και εσείς καλυτερα

Αν δείτε τις θερμοκρασίες να φτάνουν στο κόκκινο, τότε βουρ στην παραλία!

Μια μέρα στην παραλία - Όλα όσα θα χρειαστείτε για να περάσουν τα παιδιά καλά και εσείς καλυτερα

Ετοιμάστε τις τσάντες παραλίας, ένα ψυγειάκι, μερικά παιχνίδια για την άμμο και επιβιβαστείτε στο αυτοκίνητό σας με κατεύθυνση μια παραλία. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε προετοιμαστεί σωστά.

Τι πρέπει αν έχετε μαζί σας

Ένα ψυγείο που θα διατηρεί τα τρόφιμα και τα ποτά σας δροσερά. Βάλτε αρκετά μπουκαλάκια με νερό, παγοκύστες, φρούτα, λεμονάδες, χυμούς, τοστάκια και ο,τιδήποτε θα χρειαστείτε για να περάσετε τη μέρα σας στην παραλία.

Μην ξεχάσετε στην τσάντα σας να βάλετε επιπλέον πετσέτες για να σκουπίζετε τα παιδιά σας, καπέλο, γυαλιά, αντηλιακό, βιβλία, παιχνίδια θαλάσσης, επιπλέον μαγιό, ρούχα και εσώρουχα για τα παιδιά σας. Μην ξεχάστε να έχετε μαζί σας κάποια αντισταμινική αλοιφή, λίγο ξύδι σε ένα μικρό βαζάκι ή αμμωνία.

moro stin paralia

Προστασία κάτω από τον ήλιο

Ο ήλιος είναι αρκετά ζεστός και θα πρέπει να αποφεύγεται μεταξύ 11.00 το πρωί και 15.00 το απόγευμα. Αυτές τις ώρες αναζητήστε σκιά κάτω από μια ομπρέλα ή κάποιο δέντρο.

Το αντηλιακό (50 PF) θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε μία ώρα. Μην ξεχνάτε τα κουτεπιέ των παιδιών, τα γόνατα, τις παλάμες, το λαιμό, ακόμη και την χωρίστρα των μαλλιών τους.

Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να πίνουν αρκετό νερό, όση διάρκεια θα βρίσκονται στον ήλιο. Φρούτα, γρανίτες και ο,τι άλλο δροσιστικό, επιτρέπονται και αυτά.

Πάντα τα παιδιά να φορούν καπέλο όσο παίζουν στην άμμο και ειδικά προστατευτικά μπλουζάκια. Αν θεωρείτε ότι είναι ακριβά, ένα απλό λευκό μπλουζάκι θα κάνει εξίσου καλή δουλειά.

Παίζοντας στη θάλασσα

Πάντα τα παιδιά σας να μπαίνουν στο νερό υπό την επίβλεψή σας και μην τα αφήνετε να κολυμπούν στα βαθιά. Όσο καλό κολύμπι κι αν ξέρουν, είναι καλό να παίζουν στα ρηχά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved