5+1 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα της παραλίας!

Μικροί και μεγάλοι ανυπομονούμε για τις διακοπές!

5+1 πράγματα που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα της παραλίας!

Μέχρι εκείνη τη μεγάλη στιγμή όμως, αρκούμαστε σε μικρές αποδράσεις στις κοντινές παραλίες της Αττικής. Είναι η καλύτερη λύση για να περάσουμε ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδάκια μας που απολαμβάνουν όσο τίποτα τα παιχνίδια στην άμμο.

Για να απολαύσεις και εσύ, όμως, τις ώρες που περνάς μαζί τους στην παραλία και να μην σας λείψει τίποτα, συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να έχεις στην τσάντα θαλάσσης σου!

Αντηλιακό

Είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου για να προστατέψεις τα αγγελούδια σου, και να είσαι σίγουρη πως είναι ασφαλή. Μην ξεχνάς ότι, τα πρώτα χρόνια έκθεσης στον ήλιο είναι πολύ κρίσιμα! Σύμφωνα με μελέτες, η χρήση κατάλληλου αντηλιακού στην παιδική ηλικία μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο καρκίνου του δέρματος στους ενήλικες, για αυτό και δεν πρέπει να αμελούμε αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά στην υγεία μας!

Εμείς ανακαλύψαμε και ξεχωρίσαμε τα κορυφαία προϊόντα της παιδικής σειράς της Ambre Solaire που ενσωματώνουν στη σύνθεσή τους την καινοτομία της σειράς Sensitive Advanced, η οποία προσφέρει μεγαλύτερη ανεκτικότητα για την επιδερμίδα αλλά και υψηλή απόδοση. Απορροφάται εύκολα και γρήγορα και ενυδατώνει το ευαίσθητο δερματάκι των παιδιών που έχει ανάγκη από ιδιαίτερη περιποίηση!

Tip: Εφαρμόζουμε το αντηλιακό τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο!

ANTILIAKO

Παιχνίδια!

Κουβαδάκια, ρακέτες, μπάλες, φουσκωτά στρώματα, μπορούν να απασχολήσουν τις μικρές πριγκίπισσες και τους μικρούς μας ήρωες για ώρες. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους, να αθληθούν, να κοινωνικοποιηθούν, γνωρίζοντας άλλα παιδάκια, και πάνω από όλα να διασκεδάσουν και να γελάσουν με την ψυχή τους.

Πέρασε ποιοτικό χρόνο μαζί τους και γίνε για λίγο... παιδί! Μαζέψτε κοχύλια και άλλους θησαυρούς της θάλασσας, φτιάξτε χειροποίητα κοσμήματα και βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει! Χτίστε παλάτια στην άμμο, πάντα με την κατάλληλη προστασία. Το Sensitive Advanced Spray κατά της άμμου, είναι ιδανική επιλογή για τα παιδάκια που περνούν ώρες στην ακτή, καθώς έχει πολύ υψηλό SPF και προστατεύει από όλες τις αόρατες ακτίνες, ακόμα και τις υπέρυθρες, για να είσαι σίγουρη ότι τα μικρά σου διασκεδάζουν με ασφάλεια!

Δεύτερο μαγιό

Ένα δεύτερο μαγιό είναι πάντα καλή ιδέα. Μην ξεχνάς ότι η άμμος κρύβει μικρόβια, για αυτό πρέπει να λαμβάνεις τις κατάλληλες προφυλάξεις για να κρατήσεις τα μικρά σου μακριά από μολύνσεις και μύκητες που «φωλιάζουν» σε αυτή. Δεν πρέπει να αφήνουμε το βρεγμένο μαγιό να στεγνώνει στο δερματάκι του παιδιού μας, ούτε να το αφήνουμε να παίζει γυμνό στην άμμο. Μην παραλείψεις, λοιπόν, να βάλεις στην τσάντα σου ένα δεύτερο μαγιό καθώς και μερικά ανοιχτόχρωμα και ελαφριά ρουχαλάκια, που σε συνδυασμό με το αντηλιακό τους που πρέπει να ανανεώνεται συχνά μπορούν να τα προστατέψουν αποτελεσματικά από τον ήλιο.

Tip: Αν το παιδάκι σου αρνείται να κάτσει κάτω από την ομπρέλα, να στεγνώσει και να βάλει ρουχαλάκια και αντηλιακό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη Sensitive Advanced λοσιόν που παραμένει σταθερή σε βρεγμένη επιδερμίδα και προσφέρει απόλυτη προστασία!

ambre

Καπέλο και γυαλιά

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε κατάλληλα και γυαλιά για το παιδάκι μας, αφού πάντοτε συμβουλευτούμε κάποιον ειδικό, όπως τον παιδίατρο ή τον οφθαλμίατρό μας. Φρόντισε να έχουν αξιόπιστους φακούς, ώστε να προστατεύουν τα ματάκια τους και να εφαρμόζουν καλά στο κεφάλι τους για να μην τα ενοχλούν. Διάλεξε έναν καλό και ελαφρύ σκελετό και επίλεξε κομμάτια με ζωντανά χρώματα και σχέδια για να το πείσεις να τα φοράει διαρκώς.

Το ταπεράκι της παραλίας

Προσπάθησε να πάρεις υγιεινά σνακ που δεν θα «βαρύνουν» το παιδάκι σου. Τα φρούτα είναι εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι γεμάτα βιταμίνες και θα του χαρίσουν ενέργεια. Μεταφέρονται εύκολα και δεν αλλοιώνονται. Μαζί σου μπορείς να έχεις ακόμη ξηρούς καρπούς και μπάρες δημητριακών που είναι εξίσου θρεπτικά και δυναμωτικά σνακ. Τέλος, το νερό είναι απολύτως απαραίτητο, καθώς ο οργανισμός πρέπει να παραμένει ενυδατωμένος. Μην ξεχάσεις να βάλεις το μπουκάλι στην κατάψυξη από την προηγούμενη ημέρα!

Αμμωνία

Σε περίπτωση που κάποιο έντομο (ή ακόμα και τσούχτρα) τσιμπήσει το παιδάκι σου δεν χρειάζεται να πανικοβληθείς. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να το ανακουφίσεις από τον πόνο, το κοκκίνισμα και το πρήξιμο στην περιοχή είναι να βάλεις αμμωνία ή εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις κάποια κορτιζονούχα αλοιφή.

Πέρασε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τα παιδάκια σου στην παραλία και χαρείτε άφοβα το Καλοκαίρι, πάντα με την κατάλληλη αντηλιακή προστασία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved