Παιδιά στην παραλία: Πώς θα κάνετε την προστασία τους… παιχνιδάκι!

Μπορεί ο καιρός μας τα «χάλασε» τον Ιούνιο και να μην έχουμε κάνει ακόμη τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα, ωστόσο, μας δόθηκε ο χρόνος να κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις.

Παιδιά στην παραλία: Πώς θα κάνετε την προστασία τους… παιχνιδάκι!

Την τσάντα θαλάσσης την «εξοπλίσαμε», είμαστε όμως ψυχολογικά έτοιμες για όσα θα αντιμετωπίσουμε; Ναι, γνωρίζουμε καλά ότι πρέπει να έχουμε αρκετή υπομονή για να πάμε στην παραλία με τα παιδάκια μας διότι, εκτός από χαρά και βουτιές, το πρόγραμμα θα έχει -κατά πάσα πιθανότατα- και πολλή... γκρίνια!

«Μαμά, πεινάω», «Δεν θέλω να βάλω αντιηλιακό», «Όχι, δεν κάθομαι κάτω από την ομπρέλα». Αυτά είναι μερικά μόνο από τα «γλυκά» λογάκια που ακούμε από τα μικρά μας κατά τη διάρκεια της εξόρμησής σε κάποια πλαζ.

Το θέμα είναι, ωστόσο, ότι ακόμη κι αν τα παιδιά δεν θέλουν να προστατευτούν, εμείς οι μαμάδες πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διασφαλίσουμε ότι θα απολαύσουν το μπάνιο τους με ασφάλεια. Αυτό σημαίνει, ότι πρέπει να βρούμε τον τρόπο να φορούν αντηλιακό σε πρόσωπο και σώμα, όση ώρα είναι εκτεθειμένα στις «βλαβερές» ακτίνες του ηλίου.

KALOKAIRI 1

Προστασία υψηλής απόδοσης και ανεκτικότητα

Τι συμβαίνει, όμως με τα παιχνίδια στην άμμο; Η αλήθεια είναι πως η άμμος μπορεί να αφαιρέσει μέχρι και το ήμισυ της εφαρμογής του αντηλιακού, για αυτό είναι σημαντικό να προμηθευτούμε με ένα ανθεκτικό στην άμμο αντηλιακό με πολύ υψηλό SPF, που προστατεύει από όλες τις αόρατες ακτίνες -ακόμα και τις υπέρυθρες- και εξασφαλίζει βέλτιστη ανεκτικότητα για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών.

Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε τα νέα προϊόντα Ambre Solaire της Garnier για παιδιά τα οποία ενσωματώνουν πλέον στη σύνθεσή τους την καινοτομία της σειράς Sensitive Advanced.

KALOKAIRI 2

Τι σημαίνει αυτό; Συνθέσεις μεγαλύτερης ανεκτικότητας για την επιδερμίδα των παιδιών, με την ίδια προστασία υψηλής απόδοσης, και πρωτοποριακές υφές που θα σας βοηθήσουν να τα κρατήσετε ασφαλή κάτω από τον ήλιο. Υποαλλεργικά, χωρίς Parabens, χωρίς χρωστικές και με πολύ υψηλό SPF: 50+, τα νέα αυτά προϊόντα προστατεύουν από όλες τις αόρατες ακτίνες, ακόμα και τις υπέρυθρες.

Πιο αναλυτικά, η σύνθεση Sensitive Αdvanced για την ανοιχτόχρωμη, ευαίσθητη και δυσανεκτική στον ήλιο επιδερμίδα προσφέρει φωτοσταθερή προστασία ευρέος φάσματος: UVA, UVB, UVA μεγάλου μήκους κύματος και υπέρυθρες ακτίνες! Την ίδια ώρα, το Sensitive Advanced Spray κατά της άμμου εξασφαλίζει βέλτιστη ανεκτικότητα για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Ναι, δεν κολλάει και έχει ανθεκτικότητα στο νερό για 40 λεπτά!

Όσον αφορά στα παιδάκια που δεν σταματούν να παίζουν στην παραλία (...όλα δηλαδή) υπάρχει η Sensitive Advanced Λοσιόν, που μπορεί να εφαρμοστεί σε βρεγμένη επιδερμίδα και έχει ανάλαφρη και δροσερή αίσθηση.

Το νέο αυτό προϊόν θα μας βοηθήσει να προστατέψουμε τα παιδιά που αρνούνται πεισματικά να βάλουν αντηλιακό ή να κάτσουν κάτω από την ομπρέλα αφού, χάρη στη σύνθεση του, μένει σταθερό στη βρεγμένη επιδερμίδα και επιτρέπει στα παιδιά να συνεχίζουν να παίζουν παραμένοντας προστατευμένα!

ANTILIAKO

Η προστασία από τον ήλιο μπορεί να γίνει παιχνιδάκι με τα κατάλληλα αντηλιακά. Ναι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες όταν έχουμε να κάνουμε με την προστασία των παιδιών. Άλλωστε, προστατεύοντας σήμερα τα μικρά μας από τον ήλιο, συμβάλλουμε στη διατήρηση της υγείας της επιδερμίδας τους στο μέλλον!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved