Δες πώς θα κάνεις σωστά μπάνιο το μωρό σου & κέρδισε ένα σετ με προϊόντα βρεφικής περιποίησης

Πλέον έχετε ένα μωρό που πρέπει να το φροντίζετε και να το προσέχετε.

Δες πώς θα κάνεις σωστά μπάνιο το μωρό σου & κέρδισε ένα σετ με προϊόντα βρεφικής περιποίησης

Εκτός από τις αγκαλιές, τα χάδια και τα φιλιά το μωρό χρειάζεται σωστή διατροφή και σωστό τρόπο φροντίδας. Όπως για παράδειγμα, φαγητό, ντύσιμο, άλλαγμα πάνας και μπάνιο. Το μπάνιο ωστόσο για αρκετές μαμάδες φαίνεται μια δύσκολη υπόθεση. Πολλές στην αρχή «φοβούνται» να πάρουν το μικρούλι τους στην αγκαλιά τους, πόσο μάλλον να το κάνουν μπάνιο.

Επειδή το καλοκαίρι έρχεται και η θερμοκρασία ανεβαίνει, τα παιδάκια μας έχουν ανάγκη από extra περιποίηση. Τα μπανάκια για να δροσίσουμε τα μωράκια μας γίνονται πιο συχνά, για αυτό και πρέπει να γνωρίζετε όχι μόνο πώς να κάνετε σωστά μπάνιο το μωρό σας αλλά και πώς να επιλέξετε σωστά τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσετε, προκειμένου να αποφύγετε ερεθισμούς και κοκκινίλες. Άλλωστε, όλες ξέρουμε πολύ καλά ότι προκειμένου να αποφύγουμε την γκρίνια και τα κλάματα πρέπει να επιλέξουμε το κατάλληλο σαμπουάν που θα μετατρέψει το ντους σε μία ευχάριστη εμπειρία...

Δείτε στο βίντεο πώς κάνουμε σωστά μπάνιο ένα μωρό και τι προϊόντα θα χρειαστείτε



Για να σας βοηθήσω ακόμη περισσότερο σήμερα, βρήκα τα καλύτερα σαμπουάν, αφρόλουτρα και κρέμες από τη βρεφική σειρά της Frezyderm και σας δίνω την ευκαιρία να τα διεκδικήσετε.

Συμπλήρωστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας που θα διαρκέσει από τις 10/5 μέχρι τις 17/5. Αν είστε ανάμεσα στις τρεις τυχερές θα κερδίσετε από ένα σετ προϊόντων που θα περιλαμβάνει τα παρακάτω:

-BABY SHAMPOO
Απαλό βρεφικό σαμπουάν για το καθημερινό λούσιμο, χωρίς να τσούζει τα μάτια.

FREZYDERMPROIONTA 2

-BABY BATH
Απαλό αφρόλουτρο για το καθημερινό μπάνιο, χωρίς να τσούζει τα μάτια.

FREZYDERMPROIONTA 3

-BABY HYDRA MILK
Ενυδατικό γαλάκτωμα για το ξηρό και ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

FREZYDERMPROIONTA 4

-BABY CREAM
Με ασφαλές ποσοστό οξειδίου του ψευδαργύρου για τη δημιουργία φραγμού προστασίας από ερεθισμούς και σύγκαμα χωρίς παρεμπόδιση της αναπνοής του δέρματος.

FREZYDERMPROIONTA 1
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved