Απίστευτο: Γέννησε μόνη της μέσα στη θάλασσα (pics)

Το βλέπεις και δεν μπορείς να το πιστέψεις.

Απίστευτο: Γέννησε μόνη της μέσα στη θάλασσα (pics)

Το περιστατικό συνέβη στο θέρετρο Dahab στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας και καταγράφηκε από την Hadia Hosny El Said η οποία βρισκόταν στο διαμέρισμα του θείου της και φωτογράφησε σχεδόν όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail.co.uk η Ρωσίδα τουρίστρια είχε προγραμματίσει να γεννήσει το μωρό της στη θάλασσα καθώς εκτός από το σύζυγό της μαζί της ήταν και ένας ηλικιωμένος κύριος που σύμφωνα με την Handia ήταν γιατρός, ειδικός στις γέννες στο νερό.

genna 3

Όπως θα δείτε κι εσείς στις φωτογραφίες, η μητέρα βγαίνει από θάλασσα και βλέποντας την δεν περνάει από το μυαλό σου ότι μόλις έχει γεννήσει. Μόνο αντικρύζοντας και τις υπόλοιπες φωτογραφίες, με τον ομφάλιο λώρο που δεν είχε κοπεί, με το μωρό στα χέρια του γιατρού, και τον πλακούντα σε ένα μπολ, αντιλαμβάνεσαι τι έχει συμβεί.

genna 2

Η μητέρα δεν φαίνεται καθόλου ταλαιπωρημένη από τη γέννα και μαζί με το μεγαλύτερο παιδί της που παίζει στην άμμο, κοιτάζουν το νεογέννητο που βρίσκεται στα χέρια του γιατρού.

genna 1

Η Hadia ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook και τα περισσότερα σχόλια των χρηστών ήταν επαινετικά, εστιάζοντας στην «ομορφιά» και την «ευκολία» της γέννησης στο νερό.

Η ταυτότητα της γυναίκας δεν έχει αποκαλυφθεί ούτε και ποια είναι η κατάσταση του μωρού.

Διαβάστε επίσης

Γέννα στο νερό: Το πιο όμορφο και γαλήνιο βίντεο που έχετε δει ποτέ
Τοκετός στο νερό: είναι τελικά επικίνδυνος;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved