Το είδαμε και αυτό: 58χρονη νταντά πιάστηκε να πίνει το μητρικό γάλα του μωρού

Κρυφή κάμερα για να ελέγχει μέσα στη μέρα τη νταντά του μωρού είχε βάλει μία οικογένεια. Και βρέθηκαν μπροστά σε μία αποκάλυψη, που τους άφησε με το στόμα ανοιχτό. Το ίδιο και εμάς, όταν διαβάσαμε την παρακάτω ιστορία.

Το είδαμε και αυτό: 58χρονη νταντά πιάστηκε να πίνει το μητρικό γάλα του μωρού

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το μητρικό γάλα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για τα μωρά. Για τους ενήλικες, όμως; Και μάλιστα, μεγαλύτερης ηλικίας; Μία 58χρονη γυναίκα από την Ταϊβάν, η οποία πρωταγωνιστεί σε μια απίθανη ιστορία, σίγουρα είναι σε θέση να μας πει. Όπως και όλες οι μαμάδες μπορούν να μας πουν πόσο πολύτιμο είναι και για εκείνες το μητρικό γάλα, που εκτός των άλλων, το μαζεύουν και το αποθηκεύουν για να πίνει το μωράκι τους, όταν εκείνες λείπουν από το σπίτι. Σκεφτείτε, λοιπόν, πώς θα αντιδρούσατε, αν θα είχατε ανακαλύψει ότι το πολύτιμο μητρικό σας γάλα, που προορίζεται για το μωράκι σας, το έπινε η νταντά!

Μία 28χρονη μαμά, λοιπόν, από την Ταϊβάν, σύμφωνα με τοπική εφημερίδα προσέλαβε την 58χρονη για να προσέχει το μωρό της. Σύντομα, όμως, άρχισε να έχει υποψίες ότι πίνει το γάλα, ειδικά όταν μία μέρα επιστρέφοντας στην κουζίνα, είδε το γεμάτο μπουκάλι να είναι άδειο. Όταν τη ρώτησε, «που είναι το γάλα;» η νταντά άρχισε να μπερδεύει τα λόγια της. Έτσι, την προειδοποίησε πώς αν το μωρό έχει χορτάσει, το υπόλοιπο γάλα, να το δίνει στην 2χρονη κόρη της.

Αλλά οι υποψίες της συνεχίζονταν, καθώς υπήρχαν πολλά «σημάδια». Έτσι, αποφάσισε να βάλει κρυφές κάμερες, να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Και όσα ανακάλυψε, την άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Η νταντά τάιζε το μωρό, και το υπόλοιπο το έπινε η ίδια στην κουζίνα! Η 58χρονη παραδέχτηκε την ενοχή της, αποκαλύπτοντας ότι η προηγούμενη μητέρα για την οποία δούλευε της επέτρεπε να πίνει το μητρικό γάλα που περίσσευε.

Η νταντά έχασε μεν τη δουλειά της, αλλά διατήρησε την άδεια του μπέιμπι σίτινγκ, αφού η «συνήθεια» της αυτή δεν προκαλούσε κακό στο παιδί. Πάντως, πολλές μαμάδες πήραν το μέρος της 28χρονης μαμάς, τονίζοντας πόσο δύσκολη είναι για μια γυναίκα και δη εργαζόμενη, η διαδικασία του θηλασμού.

Διαβάστε επίσης:

Νεαρή μητέρα θηλάζει την κόρη της στο γάμο της, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους νέους γονείς

Unicef: Ο πρώτος θηλασμός μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου

Πως θα διαλέξετε τη σωστή νταντά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved