Megan Fox: Η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον ερχομό του τρίτου παιδιού

Σε μία ειλικρινή δημόσια εξομολόγηση προχώρησε η Megan Fox, μέσα από ένα chat που έκανε για λογαριασμό του extra, με το κοινό.

Megan Fox: Η εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τον ερχομό του τρίτου παιδιού

Η διάσημη ηθοποιός, η οποία πριν ενάμιση χρόνο απέκτησε τον τρίτο της γιο, αποκάλυψε ότι πέρασε δύσκολες στιγμές μετά τη γέννηση του. Και ο πρώτος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος για εκείνη.

«Έδωσα μία μεγάλη μάχη με τα κιλά της εγκυμοσύνης, προκειμένου να τα χάσω» παραδέχτηκε η Megan και βλέποντας την εντυπωσιακή της σιλουέτα, μάλλον δυσκολευόμαστε να την πιστέψουμε. «Προσπάθησα, πολύ σκληρά» παραδέχεται. Και συνεχίζει: «Εκείνη η περίοδος ήταν για εμένα μία διαρκής πάλη. Έπρεπε να περπατάω πολύ και να τρέχω πολύ. Ήταν απαίσιο».

megan fox journey

Βέβαια, το να έχεις στο σπίτι εκτός από το μωρό και άλλους δύο γιους – Noah Shannon (5) και Bodhi Ransom (3 1/2) έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια της και γενικότερα την όλη κατάσταση, αφού όπως τόνισε, δεν είχε πολύ χρόνο για να τον αφιερώσει στον εαυτό της.
«Δεν κοιμήθηκα για περίπου έναν χρόνο. Δεν υπήρξε ούτε μία νύχτα σε αυτό το διάστημα, που να κοιμήθηκα συνεχόμενα», αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός. «Θηλάζω ακόμη τον Journey, ο οποίος με ξυπνάει κάθε λίγο και λιγάκι. Κι αν δεν το κάνει εκείνος, το κάνουν οι δύο άλλοι μου γιοι, που έρχονται στο κρεβάτι μου, όταν κοιμάμαι», περιγράφει χαρακτηριστικά. Και η καθημερινότητα της δε διαφέρει από εκείνη μίας μαμάς με νεογέννητο μωρό και δύο ακόμη παιδιά, μικρής ηλικίας.

megan fox paidia

Όσο για το αν υπάρχει χρόνος να περάσουν κάποιες ρομαντικές στιγμές με το σύζυγό της, Brian Austin Green, η Fox παραδέχεται με κάθε ειλικρίνεια: «Έχουμε τρία παιδιά. Αν συμβεί, πότε μπορεί να συμβεί και πώς θα συμβεί».

Για την ιστορία, το ζευγάρι το 2015, μετά από 5 χρόνια γάμου κι έχοντας αποκτήσει δύο γιους, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ξαφνιάζοντας τους πάντες.

meganfox austingreen

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ξάφνιασμα και έκπληξη ήρθε λίγο καιρό μετά την είδηση του χωρισμού τους και ήταν τα νέα ότι η ηθοποιός είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί. Η επανασύνδεση τους ήταν, πλέον γεγονός, ενώ ο ερχομός του τρίτου τους γιου, φαίνεται ότι βοήθησε να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο 44χρονος ηθοποιός δήλωσε ότι θέλει και τέταρτο παιδί με τη Fox και να είναι κορίτσι! Εξάλλου, από προηγούμενο σχέση του έχει επίσης, έναν γιο, οπότε η επιθυμία του για κόρη, είναι μεγάλη. Αλλά η σύζυγος, δε δείχνει να συμμερίζεται γενικά, το όνειρο/επιθυμία του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved