Βίντεο: Ανοίγει το χριστουγεννιάτικο δώρο του και τρώει το…

Τα Χριστουγεννιάτικα δώρα είναι αυτό που περιμένουν με λαχτάρα όλα τα παιδιά ανά τον κόσμο. Δεν περιγράφεται με λόγια το συναίσθημα της προσμονής αλλά και της χαράς όταν μέσα στα κουτιά βρίσκουν το δώρο που ήθελαν. 

Βίντεο: Ανοίγει το χριστουγεννιάτικο δώρο του και τρώει το…

Όλα τα παιδιά; Ε, σχεδόν όλα. Κάποια η αλήθεια είναι πως έχουν κάπως απρόσμενες αντιδράσεις στα δώρα των Χριστουγέννων. Όπως ο μπόμπιρας στο βίντεο που ακολουθεί ο οποίος ανοίγει το πρώτο χριστουγεννιάτικο δώρο του.

Όμως, δεν έχει και μεγάλη ιδέα για το τι είναι πραγματικά οι συγκεκριμένες γιορτές, ούτε βέβαια μπορεί να αξιολογήσει όπως θα έπρεπε το δώρο που του κάνουν οι γονείς του. Έτσι, το... περιτύλιγμα κλέβει την παράσταση. Τουλάχιστον στα δικά του μάτια.

Αυτό και μόνο του φτάνει για να διασκεδάσει και να ευχαριστηθεί με την ψυχή του αυτές τις στιγμές. Όταν οι γονείς του του δίνουν το μεγάλο κουτί του δώρου του για να το ανοίξει, ο μικρός αρχίζει να σκίζει το περιτύλιγμα και να το... τρώει Δεν τον αδικούμε.... Τι να το κάνεις το δώρο αν δεν τρώγεται; . Δείτε το απολαυστικό βίντεο...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved