Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι γιοι της αποκοιμήθηκαν στο πάτωμα

Ένα τρυφερό throw back μοιράστηκε η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Οι γιοι της αποκοιμήθηκαν στο πάτωμα

Από την ημέρα που η Ελίνα Παπαδημητρίου, αδερφή της Ντορέττα Παπαδημητρίου , έφερε στον κόσμο την μικρή Κατερίνα, η θεία δηλώνει τρελά ερωτευμένη μαζί της!

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός με σχεδόν 575 χιλιάδες ακόλουθους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει δύο γιους 17 και 18 χρονών αλλά και μία τρίχρονη ανηψιά που την υπερλατρεύει!

Και τι δεν κάνει μαζί της. Πηγαίνουν μαζί για φαγητό, κάνουν εκδρομές, παίζουν συνέχεια εντός και εκτός σπιτιού!

Αυτή τη φορά ανέβασε ένα βίντεο, προφανώς αρκετά παλιό, καθώς η Κατερίνα είναι ακόμα νεογέννητη. Η αδερφή της θηλάζει τη μικρή και οι γιοι της έχουν ξαπλώσει στο πάτωμα του παιδικού δωματίου και έχουν αφεθεί στους λευκούς ήχους που παίζουν στο background.

Τι είναι οι λευκοί ήχοι και πώς επιδρούν στον ύπνο του μωρού.

Ο λευκός θόρυβος παράγεται από τον συνδυασμό διαφορετικών ακουστικών συχνοτήτων που γίνεται αντιληπτός απ΄όλους.

Συνήθως έχει σταθερή ένταση χωρίς αυξομειώσεις. Συσκευές που παράγουν λευκό ήχο είναι ο ανεμιστήρας, η τηλεόραση σε χαμηλή ένταση, το πιστολάκι μαλλιών, ο απορροφητήρας. Λευκό θόρυβο συναντάμε και στη φύση, όπως είναι για παράδειγμα ο ήχος της βροχής ή ο ήχος των κυμάτων. Υπάρχουν επίσης πολλές δωρεάν εφαρμογές λευκού ήχου για ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες μπορούν να παίζουν μέχρι να απενεργοποιηθούν.

Τα πλεονεκτήματα της χρήσης λευκού θορύβου για τα μωρά είναι ότι τα βοηθά να ηρεμήσουν και να έχουν ένα ήσυχο ύπνο. Μια μελέτη σε νεογέννητα βρήκε ότι το 80% που εκτέθηκαν σε λευκό θόρυβο αποκοιμήθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά, ενώ μόνο το 25% από αυτά που δεν είχαν τον θόρυβο του περιβάλλοντος αποκοιμήθηκαν το ίδιο γρήγορα. Επίσης, ο λευκός ήχος μπορεί να καλύψει άλλους θορύβους μέσα στο σπίτι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved