Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η throwback φωτογραφία αγκαλιά με τους γιους της

Μία σειρά από φωτογραφίες των τελευταίων χρόνων δημοσίευσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η throwback φωτογραφία αγκαλιά με τους γιους της

Για την Ντορέττα Παπαδημητρίου η οικογένεια και οι φίλοι της είναι το παν. Συχνά μοιράζεται μέσω Instagram στιγμιότυπα με τους γιους της, την ανιψιά της, την αδερφή, τη μαμά της, αλλά και με τους φίλους της που είναι για εκείνη η δεύτερη οικογένειά της.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες που έχει τραβήξει με το κινητό της στις 23 Ιανουαρίου από το 2016 μέχρι σήμερα και σε πολλές από αυτές πρωταγωνιστούν οι δικοί της άνθρωποι.

Εμείς ξεχωρίσαμε τρεις. Πρώτη και καλύτερη η φωτογραφία με τους γιους της. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάθεται στον καναπέ και έχει αγκαλιά τον Φίλιππο και τον Διονύση. Τα αγόρια έχουν μεγαλώσει πολύ από τότε και η διαφορά με σημερινές τους φωτογραφίες είναι εμφανής.

ntoretta-papadimitriou-gioi.jpg

Φωτογραφία νούμερο 8. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με την ανιψιά της, την Κατερίνα, στην οποία έχει τρελή αδυναμία και δεν το κρύβει.

ntoretta-papadimitriou-anipsia-katerina.jpg

Όσο για το τι έκανε στις 23 Ιανουαρίου του 2024; Όπως λέει και η ίδια στην ανάρτησή της, τίποτα ιδιαίτερο. Χαλάρωσε στο καναπέ φορώντας πιτζάμες και χουχουλιάρικες κάλτσες. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε φαίνεται και το cozy σαλόνι της με το τζάκι και τα γήινα χρώματα.

ntoretta-saloni.jpg

«Αυτές είναι οι 23 Ιανουαρίου ,από το 2016 μέχρι σήμερα ,σύμφωνα με τις φωτό στο κινητό μου.

Το throwback το σωστό.

Θα καταλάβεις απ’ την τελευταία φωτογραφία ,ότι για την σημερινή 23 Ιανουαρίου δεν είχα κάτι ιδιαίτερο» έγραψε στην ανάρτησή της.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Διονύσης, ο μεγάλος γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου είναι σήμερα 18 ετών και έφυγε για σπουδές στο εξωτερικό. Η ηθοποιός πήγε να τον βοηθήσει να τακτοποιηθεί στο νέο του σπίτι. Είχε, μάλιστα, κάνει και σχετική ανάρτηση στην οποία έγραψε:

«Είσαι μάνα και έχεις πάει να βοηθήσεις το παιδί σου να τακτοποιηθεί για τις σπουδές του ,εκτός έδρας; Ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει μέσα στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Έχω κι αυτό που δεν μπορώ να κοιμηθώ, αν δεν τα φτιάξω όλα ! It’s gonna be a loooooong night»

doretta-papadimitriou-gios.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved