Τζένη Θεωνά: Η συνήθεια που έχει ο γιος της όταν είναι στο σπίτι

H ανάρτηση της ηθοποιού με τον μικρό Αρίωνα.

Τζένη Θεωνά: Η συνήθεια που έχει ο γιος της όταν είναι στο σπίτι

Η Τζένη Θεωνά μοιράστηκε πριν μερικές ημέρες ένα στιγμιότυπο του γιου της Αρίωνα καθώς έπαιζε με το κατοικίδιο της οικογένειας στην κουζίνα.

Τζένη Θεωνά: Το reunion με τον γιο της και τα δώρα που του έφερε από την Αμερική

Κάθεται στο πάτωμα της κουζίνας, φορώντας τα πιτζαμάκια του κι είναι ξυπόλυτος. «Εσείς βγάζετε τις κάλτσες σας κάθε 2 λεπτά;» σχολίασε η ηθοποιός.

theona-gios.jpg

Δεν είμαι «control freak»

Η Τζένη Θεωνά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» είχε πει για την οικογένειά της: «Ο γιος μου, Αρίωνας, με έχει δει να παίζω στο θέατρο και τον πήρα μαζί μου μια φορά σε γύρισμα. Θα τον ξαναπάρω σε 20 χρόνια. Δεν είμαι «control freak», ελέγχω ό,τι μπορώ γύρω από το παιδί. Με τον Δήμο Αναστασιάδη δε θα μαλώσουμε, πλέον, για το παιδί. Τα πρώτα χρόνια υπήρχε έντονη κούραση και δεν υπήρχε τόση ψυχραιμία. Υπάρχουν πράγματα που εγώ διαφωνώ με τον Δήμο σε ό,τι αφορά τη διαπαιδαγώγηση του Αρίωνα, όμως είναι ο μπαμπάς του».

1706688020722-808184194-tzeni-theona-gios-pavliani.jpg

Instagram@ jennytheona

Αναφερόμενη στην καριέρα της σημείωσε: «Η εκπομπή που παρουσιάζω με έχει επηρεάσει στον τρόπο που αντιμετωπίζω τους ανθρώπους και στο κομμάτι της μητρότητας. Δεν έχω μετανιώσει που αρνήθηκα τηλεοπτικές προτάσεις, δεν ήμουν έτοιμη, σε κάποιες δεν ταίριαζα και δε θα μου ήμουν καλή. Στη δουλειά αυτήν δεν έχω διεκδικήσει κάτι, έχω κάνει μόνο ό,τι μου έχουν προτείνει. Δε θα πήγαινα ποτέ σε ριάλιτι όσα χρήματα και να μου έδιναν, κάποια πράγματα δεν έχουν τιμή».

jenny-theona-gios-(2).jpg

instagram/ jennytheona

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved