Τζένη Θεωνά και Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Αρίωνας και ο Κίμωνας κάνουν την καλύτερη παρέα

Οι μαμάδες και φίλες συναντήθηκαν για μια ηλιόλουστη βόλτα με τα μικρά τους παιδιά.

Τζένη Θεωνά και Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Αρίωνας και ο Κίμωνας κάνουν την καλύτερη παρέα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Τζένη Θεωνά είναι χρόνια φίλες. Μάλιστα γέννησαν με λίγους μήνες διαφορά και πολλές φορές στο παρελθόν έχουν μοιραστεί στιγμιότυπα από κοινές τους βόλτες και καροτσάδες.

Οι δύο ταλαντούχες ηθοποιοί πέρασαν το προηγούμενο Σάββατο παρέα σ' ένα ηλιόλουστο πάρκο της πρωτεύουσας μαζί με τα παιδιά τους.

Ο γιος της Κατερίνας Παπουτσάκη, Μάξιμος, συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό μαθηματικών «Καγκουρό», στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μαθητές και μαθήτριες από τη Β’ Δημοτικού μέχρι και τη Γ’ Λυκείου και ανεξαρτήτως της επίδοσής τους λαμβάνουν δώρα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Ο Κίμωνας και ο Αρίωνας, δυο καλοί φίλοι

Ο Κίμωνας και ο Αρίωνας είναι σχεδόν συνομήλικοι. Αυτό, πιθανώς, να σημαίνει πως επικοινωνούν και παίζουν καλύτερα μαζί.

Η Τζένη Θεωνά ανάρτησε δύο story κρύβοντας τα πρόσωπα των παιδιών, όπως καλώς συνηθίζει, τα οποία παίζουν σε κάτι μικρούς βράχους και εξερευνούν την τριγύρω πράσινη περιοχή.

Συνάδελφοι και φίλες

Οι δύο μαμάδες πέρα από φίλες είναι συνοδοιπόροι επαγγελματικά με πρόσφατη κοινή τους συμμετοχή, σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, στην λατρεμένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», η οποία τελείωσε πέρυσι.

Αυτή την φωτογραφία από την Σαββατιάτικη βόλτα τους, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram η Τζένη Θεωνά με την αγαπημένη της Κατερίνα Παπουτσάκη.

Μάλιστα, στην λεζάντα έγραψε: «My skinny love»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved