Ιωάννα Τούνη: Το banana bread που έφτιαξε στο air fryer για τον Πάρη

«Συμπεθέρες είναι φουλ υγιεινό»

Ιωάννα Τούνη: Το banana bread που έφτιαξε στο air fryer για τον Πάρη

Τι έχει συμβεί τώρα τελευταία με τα banana breads και τις μαμάδες με μικρά παιδιά; Από τη μία η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, από την άλλη η Μαίρη Συνατσάκη και τώρα η Ιωάννα Τούνη, έφτιαξε banana bread για το μικρό της και μάλιστα μας έδειξε τη συνταγή.

Και μπορεί οι δύο πρώτες διάσημες μαμάδες (Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Μαίρη Συνατσάκη) να ακολούθησαν μια συνταγή και να τα έβαλαν το banana bread τους στον φούρνο, η Ιωάννα Τούνη έκανε του κεφαλιού της, δεν ακολούθησε καμία συγκεκριμένη συνταγή, έψησε το banana bread της στο air fryer και το αποτέλεσμα βγήκε «του ονείρου».

touni-banana-bread-2.jpg

«Συμπεθέρες μου πρώτη απόπειρα να κάνουμε υγιεινό banana bread με μέλι και βρώμη. Για να δούμε πώς θα πάει», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη λίγο πριν αρχίσει να δείχνει βήμα-βήμα τη συνταγή της.

«Εγώ έβαλα 3 ώριμες μπανάνες, βρώμη, μέλι, baking powder, αμύγδαλα, κανέλα, 2 κρόκους, 3 ασπράδια και έψησα στο air fryer για 20 λεπτά».

Όπως έδειξε σε βίντεο που δημοσίευσε, αφού έλιωσε τις μπανάνες με ένα πιρούνι σε ένα μπολ, έβαλε 1 κούπα βρώμη στο μπλέντερ και το μπλένταρε μέχρι να γίνει η βρώμη πούδρα. Έπειτα πρόσθεσε μια χούφτα αμύγδαλα, τους κρόκους, τα ασπράδια, το μέλι, το baking powder και την κανέλα.

Αφού έφτιαξε το μείγμα της στο μπλέντερ, το έριξε σε φόρμα σιλικόνης και το έψησε στο air fryer.

Το αποτέλεσμα; Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες καταπληκτικό.

«Να σου πω κάτι συμπεθέρα; Δεν ξέρω αν είναι η τύχη της πρωτάρας, αλλά βγήκε όντως πολύ ωραίο. Και χάρηκα πάρα πολύ που άρεσε και στον Πάρη και είναι φουλ υγιεινό!», έγραψε δείχνοντας το τελικό αποτέλεσμα και φυσικά τον γιο της να το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

paris-banana-bread.png
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved