Ιωάννα Τούνη: «Ο Πάρης μέχρι τα 18 του θα έχει μάθει τη δουλειά τέλεια»

Η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον γιο της.

Ιωάννα Τούνη: «Ο Πάρης μέχρι τα 18 του θα έχει μάθει τη δουλειά τέλεια»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον γιο της. Η επιχειρηματίας , ως γνωστόν, πηγαινοέρχεται στη συμπρωτεύουσα καθώς είναι η βάση της επιχείρησής της.

Μετά τις χθεσινές ατυχίες – έχασε την πτήση της και ξέχασε το μπουφάν της στο ταξί - η μέρα της συνεχίστηκε με πολύ τρέξιμο.

Μαζί της και παντού ο γιο της

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από την χθεσινή επεισοδιακή μέρα της. Επίσης, ενημέρωσε τους followers της ότι ετοιμάζεται η κολεξιόν με τα μαγιό και είναι υπ΄ατμόν αυτή την εποχή.

Και φυσικά από τις αναρτήσεις της δεν θα μπορούσε να λείπει ο Πάρης ο οποίος γνωρίζει σπιθαμή προς σπιθαμή την επιχείρηση της μαμάς του.

Εξ ου και το σχόλιο της Ιωάννας Τούνη καθώς απαθανάτισε τον μικρό να περπατά κρατώντας το δειγματολόγιο.

touni-gios-(3).jpg

« Εν τω μεταξύ ο Πάρης μέχρι τα 18 του θα έχει μάθει τη δουλειά ΤΕΛΕΙΑ!», προορίζοντάς τον προφανώς για ...κληρονόμο της επιχείρησης.

touni-gios-(2).jpg

Τελικά μαμά και γιος επέστρεψαν σπίτι αργά το βράδυ με την Ιωάννα Τούνη να παραδέχεται πώς όταν αρχίσει να μιλάει ο Πάρης θα της ψάλλει κανονικά που τον σέρνει όλη την ημέρα.

touni-gios-(1).jpg

« Γιατί μεγαλώνει τόσο γρήγορα;»

Η επιχειρηματίας μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μεγαλώνουν μαζί τον γιο τους, χωρίς να έχουν γυναίκα να τον προσέχει. Γι΄ αυτό έχουν προσαρμόσει το πρόγραμμά της στο πρόγραμμα του μικρού προκειμένου να μπορεί να είναι κάποιος από τους δύο μαζί του.

Τις προάλλες το ζευγάρι ταξίδευε και η Ιωάννα Τούνη χαζεύοντας στο κινητό της βρήκε την παρακάτω φωτογραφία του μοναχογιού της.

Ήταν ντυμένος δεινοσαυράκι και κοιμόταν.

https://www.instagram.com/p/C5eB1nbI1oW/

«Ο Δημήτρης οδηγάει και εγώ (ως σωστή συνοδηγός) σκρολάρω στο album της κάμερας… Αυτόν τον μικρό δεινοσαυράκο τον τράβηξα στις 29 Ιανουαρίου το 2023🦖
Τότε που ήταν ακόμη νουνίτο… Αχχχχχ σαν χθες μου φαίνεται συμπεθέρες μου!🥹ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ;;;», αναρωτήθηκε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved