Ιωάννα Τούνη: «Για εσένα θα απαρνηθώ...» - Η ανάρτηση με τον μικρό Πάρη

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια καταπληκτική μαμά.

Ιωάννα Τούνη: «Για εσένα θα απαρνηθώ...» - Η ανάρτηση με τον μικρό Πάρη

Ε ναι. Η Ιωάννα Τούνη είναι μια καταπληκτική μαμά. Για την ακρίβεια είναι δοτική και δεν αποχωρίζεται ούτε λεπτό τον γιο της. Να σας θυμίσουμε την mini κρίση που έπαθε όταν χρειάστηκε να μείνει για πρώτη φορά λίγες μέρες μακριά από τον γιο της.

Τότε φυσικά, αρκετοί «έπεσαν να τη φάνε» που άρχισε να κλαίει στο Instagram αποκαλύπτοντας την συναισθηματική φόρτιση που είχε επειδή άφησε για λίγες μέρες τον Πάρη στην Αθήνα με τον μπαμπά, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Είναι αρκετά ενεργή στα social media, την αγαπούν οι συμπεθέρες της και πάει παντού, με τον γιο της. Στη δουλειά, στο κομμωτήριο, στο γυμναστήριο, για φαγητό, για ψώνια, στην αποτρίχωση και φυσικά ό,τι ταξίδια κάνει, μαζί της πάντα έχει τον Πάρη.

Ο Πάρης αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με τη μανούλα του. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψε το Σαββατοκύριακο με τον γιο του μέχρι την συμπρωτεύουσα ώστε να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του Ιωάννας και φυσικά να της πάει τον γιο τους, που της είχε λείψει πολύ.

https://www.instagram.com/reel/C5NdXd3oCkB/

Για χάρη του γιου της έχει απαρνηθεί πολλά πράγματα...

Όπως ήταν φυσικό και επόμενο, η μητρότητα έχει αλλάξει αρκετά την Ιωάννα Τούνη, ανάμεσα σε αυτά τα πολλά βρίσκεται και η αγάπη της για τη μίνιμαλ διακόσμηση. Όσο και αν προσπαθεί να διατηρήσει το minimal ύφος στα δύο της σπιτικά (Θεσσαλονίκη και Αθήνα) η... προίκα του μικρού Πάρη δεν της το επιτρέπει. Βλέπετε το minimal δεν ταιριάζει με τα πολύχρωμα χαλάκια, τα παιχνίδια και τα λούτρινα αρκουδάκια του γιου της.

Πριν μερικές ώρες η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στιγμιότυπα που δείχνουν από τη μια πλευρά του σαλονιού τη minimal διακόσμηση που προσπαθεί να διατηρήσει και από την άλλη τον «χαμό» του γιου της, Πάρη.

«Για εσένα θα απαρνηθώ όλα τα μίνιμαλ του κόσμου», γράφει η Ιωάννα Τούνη στο Insta story που δημοσίευσε.

«Να σας πω κάτι;», ακούγεται να λέει η περήφανη μαμά στο βίντεο που δημοσίευσε και συνέχισε: «Το σαλόνι μου έχει γίνει παιδική χαρά και δεν με νοιάζει καθόλου. Αρκεί να είναι χαρούμενο το μπεμπάκι μου. Εντάξει από εδώ είναι η μίνιμαλ πλευρά του... και από την άλλη είναι... ταράμ...».

Ο μικρός Πάρης φαίνεται να απολαμβάνει τα παιχνίδια του κάτι που κάνει και την μαμά του χαρούμενη. Όπως και η ίδια ανέφερε, δεν την νοιάζει καθόλου που το σαλόνι της μοιάζει με παιδότοπο αρκεί να είναι χαρούμενος ο γιος της.

Η ευτυχία του Πάρη πάνω από όλους και από όλα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved