Φαίη Σκορδά: Δεν κάνει μόνο επιτυχημένα κέικ, κάνει και αποτυχημένα - Το fail όπως το δημοσίευσε

Φαίνεται ότι ο ανάδρομος Ερμής επηρέασε την παρουσιάστρια.

Φαίη Σκορδά: Δεν κάνει μόνο επιτυχημένα κέικ, κάνει και αποτυχημένα - Το fail όπως το δημοσίευσε

Instagram / fayskorda

Η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να ετοιμάσει ένα κέικ στους γιους της, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει. Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια έχει αναρτήσει φωτογραφίες με τα μαγειρικά της επιτεύγματα.

Να σας θυμίσουμε πριν λίγες ημέρες που ετοίμασε σπιτική πραλίνα φουντουκιού για τα παιδιά της και μπάρες δημητριακών. Εκείνες οι συνταγές, όπως μπορείτε να δείτε και εδώ, είχαν μεγάλη επιτυχία σε αντίθεση με το κεκάκι που ετοίμασε χθες βράδυ και δεν βγήκε όπως θα ήθελε.

Μπορεί βέβαια να φταίει και ο ανάδρομος Ερμής που όπως αναφέρει και το Astrology.gr «τα ευτράπελα που συμβούν θα σε φτάσουν στα όριά σου». Στα όριά της μπορεί να μην την έφτασε ένα αποτυχημένο κέικ, όμως μια απογοήτευση την είχε. Πώς να μην την έχει βέβαια, αφού έκανε τόσο κόπο για να το ετοιμάσει. Όσες είστε μαμάδες και φτιάχνετε κέικ στα παιδιά σας ξέρετε πολύ καλά το συναίσθημα αυτό: Να περιμένεις με λαχτάρα ένα κέικ (και τα παιδιά σου βέβαια) και αυτό να μην βγαίνει όπως θέλεις.

skorda-keik-(2).jpg

Instagram / fayskorda

«Μπράβο Φαίη», σχολίασε η Φαίη Σκορδά δίνοντας συγχαρητήρια στον εαυτό της και δείχνοντας το αποδομημένο κεκάκι της που τα είχε όλα. Μέχρι και δάκρυα σοκολάτας.

Η Φαίη ξέρει να μαγειρεύει και μάλιστα πολύ καλά

Η χθεσινή ήταν απλά μια άτυχη μέρα και τίποτε άλλο. Άλλωστε η Φαίη Σκορδά όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει πόσο καλή μαγείρισσα είναι και πόσο λατρεύουν οι γιοι της τις δημιουργίες της. Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από μερικά γλυκά και φαγητά που έχει φτιάξει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved