Άνδρη Θεοδότου: «Μια φορά που τσακωθήκαμε με την κόρη μου, έφυγε από το σπίτι»

Η ηθοποιός μοιράστηκε ένα περιστατικό με την έφηβη σήμερα κόρη της.

Άνδρη Θεοδότου: «Μια φορά που τσακωθήκαμε με την κόρη μου, έφυγε από το σπίτι»

Η Άνδρη Θεοδότου ως ηθοποιός μετρά πολλά χρόνια παρουσίας στο θεατρικό σανίδι ωστόσο, γνωστή στο ευρύ κοινό έγινε τη σεζόν 2016-2017 μέσα από την καθημερινή κωμική σειρά του Alpha TV «Έλα στη θέση μου», ως Σύλβια Σοφοκλέους.

Παράλληλα με την ηθοποία έγραψε και το σενάριο της κυπριακής κωμικής σειράς «Η Φαμίλια» που το 2019 απέσπασε παγκόσμια διάκριση στο διαγωνισμό International Format Awards 2019.

Ο γάμος και η έφηβη κόρη

Το 1996 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Δεγαΐτη. Παντρεύτηκαν το 2001 και μερικά χρόνια στη ζωή τους ήρθε η κόρη τους Διώνη Δεγαΐτη.

https://www.instagram.com/p/C3UvwEMtj4e/

Η Άνδρη Θεοδότου είχε την ευκαιρία να μιλήσει για την 18χρονη κόρη της στην εκπομπή της Τζένης Θεωνά « Μαμα – δες».

https://www.instagram.com/p/CxFxfAitvjL/

Όπως ανέφερε η κόρη της είναι 18 ετών και σπουδάζει νηπιαγωγός στην Κύπρο. Μάλιστα αφηγήθηκε κι ένα περιστατικό που συνέβη με την Διώνη με αποτέλεσμα να φύγει από το σπίτι.

https://www.instagram.com/p/C1iOKCqNdYA/

« Σε έναν τσακωμό είπε φεύγω από το σπίτι κι έφυγε.Μόλις είχε τελειώσει το Λύκειο. Να τις πω, τι; Σε κλειδώνω στο σπίτι; Μετά θα με κλειδώνανε εμένα νομίζω κάπου αλλού.Έπρεπε να περάσει. Ήταν ο Δημήτρης πιο ψύχραιμος. Νομίζω ότι πάντα είναι οι μπαμπάδες με τα κορίτσια».

Στην ίδια εκπομπή ανέφερε επίσης ότι η κόρη της μέχρι να πάει στην πρώτη δημοτικού, δεν κοιμόταν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved