Θεοδώρα Βουτσά: Οι υπέροχες φωτογραφίες της κόρης της στη Σιγκαπούρη

Η ηθοποιός μένει μόνιμα με την οικογένειά της στη Σιγκαπούρη.

Θεοδώρα Βουτσά:  Οι υπέροχες φωτογραφίες της κόρης της στη Σιγκαπούρη
Instagram / theodoravoutsa

Η Θεοδώρα Βουτσά, η κόρη του αείμνηστου Κώστα Βουτσά και της Θεανώς Παπασπύρου, μένει μόνιμα στη Σιγκαπούρη μαζί με τον σύζυγό της και την κόρη τους.

https://www.instagram.com/reel/CxSPmfqv8es/

Παντρεύτηκε τον Νίκο Πατινιωτάκη σε πολύ στενό κύκλο τον Οκτώβριο του 2020 καθώς δεν είχε κλείσει χρόνος από τον θάνατο του πατέρα της.

https://www.instagram.com/reel/Cw9iH2yuFGq/

«Παντρευτήκαμε στις 15 Οκτωβρίου “μυστικά” γιατί είχαμε πένθος. Τώρα που πέρασε ο χρόνος του μπαμπά το λέω. Το κάναμε μόνοι μας και χωρίς να πούμε τίποτα λόγω του πένθους. Ήταν πολύ δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο στον χρόνο του πατέρα μου. Αλλά χρειαζόταν» , είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στη Real η Θεοδώρα Βουτσά και συνέχισε λέγοντας:

«Θέλαμε να κάνουμε και τη βάφτιση της Ηλέκτρας-Κωνσταντίνας αλλά αναγκαστήκαμε να παντρευτούμε νωρίτερα λόγω του ότι θα φεύγαμε μόνιμα για τη Σιγκαπούρη και ήταν πιο εύκολο να βγάζουμε βίζα έτσι η Ηλέκτρα και εγώ».

Ο γάμος έγινε στο Δημαρχείο Βούλας-Βουλιαγμένης από την αντιδήμαρχο Μαίρη Φουρναράκη, η οποία υπήρξε επιστήθια φίλη του Κώστα Βουτσά:«Ήταν φίλη του μπαμπά μου και με ξέρει από μωρό. Μου άλλαζε πάνες στις περιοδείες του μπαμπά. Στον πολιτικό γάμο έδωσαν το παρών έξι άτομα, οι γονείς μας, τα αδέρφια μας, η κουμπάρα, η παιδική μου φίλη Εύη Καββαδά και ο Θωμάς Κανατάς».

Η ζωή στη Σιγκαπούρη

Η Θεοδώρα Βουτσά είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media. Κάνει αναρτήσεις που σχετίζονται όχι μόνο με τη δουλειά της αλλά και με την οικογένειά της.

Στις περισσότερες φωτογραφίες, όπως θα δείτε, "πρωταγωνιστούν" η κόρη της αλλά και ο σύζυγός της.

https://www.instagram.com/p/Czk18HhPbD0/
https://www.instagram.com/p/CuPJXsMv5do/
https://www.instagram.com/p/CuL_-8fvCsg/
https://www.instagram.com/p/CpBu5FUP-Vt/
https://www.instagram.com/reel/CliwtjpAeaR/

Σημειώνεται ότι η Θεοδώρα Βουτσά, έχει ιδρύσει την εταιρεία Theater 88 που δραστηριοποιείται στον τομέα των θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved