Ήβη Αδάμου: Η ανοιξιάτικη βόλτα με τον Μιχάλη Κουινέλη και την κόρη τους

Το όμορφο οικογενειακό στιγμιότυπο ανέβασε σε insta story η γνωστή τραγουδίστρια.

Ήβη Αδάμου: Η ανοιξιάτικη βόλτα με τον Μιχάλη Κουινέλη και την κόρη τους
Instagram / michalis_stavento

Η Ήβη Αδάμου με τον Μιχάλη Κουινέλη και την κόρη τους, Ανατολή εκμεταλλεύτηκαν τον ανοιξιάτικο καιρό του Σαββατοκύριακου και πήγαν βόλτα στη θάλασσα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από την εξόρμησή τους και σε ένα από αυτά είναι με την κόρη και τον σύντροφό της.

Η Ανατολή με τα μοβ γυαλιά ηλίου και την στέκα με τον εντυπωσιακό φιόγκο, κλέβει ομολογουμένως τα βλέμματα.

adamou.jpg

Η ίδια δεν αποκάλυψε τον προορισμό, αρκετοί όμως από τους ακολούθους της σχολίασαν πώς επισκέφτηκε την Θάσο.

https://www.instagram.com/p/C5dIi6VoSJz/

Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι ζει στην Αλεξανδρούπολη και πηγαινοέρχεται στην Αθήνα για τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Η Ανατολή πηγαίνει εκεί σχολείο καθώς οι γονείς της πιστεύουν ότι σε αυτή τουλάχιστον την ηλικία θα έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

ivi-adamou.jpg

Πριν μερικά χρόνια η Ήβη Αδάμου είχε μιλήσει στην κάμερα του Happy Day και είχε αποκαλύψει σε ποιον από τους δυο γονείς της έχει αδυναμία η μοναχοκόρη της.

«Η κόρη μου είναι ένα παιδί ανεξάρτητο και περνάει καλά γενικότερα ό,τι και αν κάνει. Αν τη ρωτήσεις ποιο τραγούδι θέλει να βάλουμε στο ραδιόφωνο, της μαμάς ή του μπαμπά, φυσικά θα πει του μπαμπά. Του έχει τεράστια αδυναμία. Και σε μένα έχει αλλά με τον μπαμπά υπάρχει κάτι παραπάνω».

ivi-adamou-genethlia-stavento-foto-anatoli-(4).jpg

Η μητρότητα και η σχέση της με τον Μιχάλη

Η Ήβη Αδάμου σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή «Ελένη» είχε μιλήσει για τη μητρότητα λέγοντας μεταξύ άλλων: «Βοήθησε και πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά. Εγώ το θεωρώ κάτι πολύ όμορφο. Η μαμά μου έκανε μικρή παιδί, και το ήθελα και εγώ, Μου το έβγαλε και ο Μιχάλης αυτό. Μέχρι σήμερα θα συνεχίσω να λέω πως ο Μιχάλης μου βγάζει πολλά έντονα συναισθήματα. Παρατηρώ και σε εμένα αλλαγή μεγάλη με το παιδί. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα».

ivi-adamou-kori-anartisi.jpg

Ήβη Αδάμου, Ανατολή Κουινέλη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved