Ήβη Αδάμου: Με την Ανατολή της για μπάνιο - Τα insta stories που δημοσίευσε

Με το κορίτσι της για μπάνιο, η Ήβη Αδάμου.

Ήβη Αδάμου: Με την Ανατολή της για μπάνιο - Τα insta stories που δημοσίευσε

Ήβη Αδάμου, Ανατολή Κουινέλη

«My Sunshine», η Ηλιαχτίδα μου! Με αυτό το λεκτικό συνοδεύει συνήθως τις αναρτήσεις που κάνει με την κόρη της, η Ήβη Αδάμου.

Η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τον Μιχάλη Κουινέλη. Οικογένεια που κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η κόρη της, Ανατολή είναι η προτεραιότητά της και φυσικά δεν δείχνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

https://www.instagram.com/p/Ct_szWxoAZ0/

Μαζί με τον σύζυγό της τραγουδιστή Μιχάλη (Stavento) ζουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο μια διαφορετική ποιότητα ζωής στην μικρή Ανατολή μακριά από την πόλη και τους φωτορεπόρτερ. Φωτογραφίες της μικρής αναρτούν οι γονείς της, πάντα με φειδώ. Όπως συνέβη και αυτή τη φορά. Η μαμά, Ήβη, πήγε για μπάνιο στην πισίνα με την κόρη της και δημοσίευσε μερικά τρυφερά στιγμιότυπα μαζί της.

Όπως μπορείτε να δείτε η Ανατολή στη μια φωτογραφία απολαμβάνει το παιχνίδι στην πισίνα, φορώντας τα μπρατσάκια της και στην άλλη βρίσκεται κοντά στη μαμά της, φορώντας στην πλάτη την πετσέτα της.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις συναυλίες τους και το καλοκαιρινό τους tour που ξεκινάει στις 6 Ιουλίου στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/reel/CtjrT4rosKJ/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved