Νίκος Βουρλιώτης: Το «τατουάζ» που ζωγράφισε στο χέρι η κόρη του

Η Δέσποινα είναι μια καλλιτέχνης, σαν τον μπαμπά της!

Νίκος Βουρλιώτης: Το «τατουάζ» που ζωγράφισε στο χέρι η κόρη του

Ο Νίκος Βουρλιώτης ή αλλιώς NiVo είναι γνωστός ράπερ και έχει τεράστια αδυναμία στην κόρη του,Δέσποινα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δείξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο χαζομπαμπάς είναι.

Σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τη μονάκριβη κόρη του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όμως όταν το κάνει, κάθε φορά λιώνουμε που βλέπουμε πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι με τη μικρή του πριγκίπισσα.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε δύο story με την Δέσποινα να γράφει με ένα μαύρο μαρκαδοράκι στο χέρι του «Love Δέσποινα Β» και μια καρδούλα.

Με την κόρη μου φτιάχνουμε μαζί τραγούδια

Αυτό δήλωσε ο τραγουδιστής και ηθοποιός Νίκος Βουρλιώτης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά- δες» με την Τζένη Θεωνά.

Πιο συγκεκριμένα είπε «Είναι 7 χρονών και είναι στην πιο καλλιτεχνική, θα έλεγα, φάση της ζωής της. Είναι αυτό που λέμε ότι είμαστε όλοι παιδιά απλά μεγαλώνοντας κάπου ξεχνάμε το παιδί πίσω [...] Η Δέσποινα είναι η δασκάλα και εγώ ο μαθητής.» Συνέχισε λέγοντας «Την ημέρα που γεννήθηκε, ηχογραφούσαμε το «Καλημέρα Ελλάδα» και έκλαιγα ασταμάτητα από τη συγκίνηση»

https://www.instagram.com/p/CnKKoRdoCYw/

Η καλλιτεχνική πλευρά της επτάχρονης Δέσποινας

Ο Νίκος Βουρλιώτης αποκάλυψε, επιπλέον, «είναι ένα παιδί που έχει συνέχεια ιδέες. Από το πώς θα διακοσμήσουμε το δωμάτιό της μέχρι το υπόλοιπο σπίτι. Ιδέες που μπορεί να αφορούν ακόμα και τον τρόπο με τον οποίο θα ντυθώ και θα βγω έξω. Μερικές φορές, εάν βλέπετε ότι είμαι ιδιαίτερα τολμηρός στυλιστικά να ξέρετε ότι δεν έχω αποφασίσει εγώ.»

Κατέληξε λέγοντας «Το καλοκαίρι στα γενέθλιά μου, η Δέσποινα είχε αποφασίσει να μου κάνει δώρο κάτι το οποίο είναι δικό της, χειροποίητο. Είχε πάρει μια μπλούζα, είχε γράψει πάρα πολλά πράγματα πάνω όπως «the best daddy», είχε πάρει ένα ζευγάρι λευκές κάλτσες μου και τις είχε ζωγραφίσει. Είχε κάνει ένα δικό της brand. Αυτή την στυλιστική ιδέα την παρουσίασε στα γενέθλιά μου μέσα σε μία τσάντα με το απαραίτητο αμπαλάζ και ντύθηκα με αυτά και βγήκαμε μαζί έξω και μου έλεγαν όλοι «Πω, πω τι φοβερή μπλούζα» και ανέλαβε να φτιάξει σε όλους. Τώρα, η συνέχεια είναι το ίδιο δημιουργική...»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved