Η αντίδραση αυτής της μαμάς στην πρωταπριλιάτικη φάρσα της κόρης της είναι ξεκαρδιστική

Οι καλές πρωταπριλιάτικες φάρσες είναι λίγες.

Η αντίδραση αυτής της μαμάς στην πρωταπριλιάτικη φάρσα της κόρης της είναι ξεκαρδιστική

Μια νεαρή κοπέλα έκανε την πιο αστεία φάρσα στην μαμά της με αφορμή την 1η Απριλίου και το αποτέλεσμα ήταν ομόφωνα ξεκαρδιστικό.

Στο πλέον viral βίντεό της στο TikTok, η Paige Pejic κόλλησε ένα χαρτί στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της μαμάς της που έγραφε : «Κορνάρετε και προσπεράστε τη μαμά μου - Πρωταπριλιάτικη φάρσα!!»

Στη συνέχεια, η Paige καταγράφει κάθε λεπτό όλες τις αντιδράσεις της μαμάς της όλοι οι οδηγοί την προσπερνούν, της κορνάρουν και κάνουν άσεμνες χειρονομίες. Η μαμά της αρχίζει να απορεί και στην συνέχεια να εκνευρίζεται και να αντιδρά πιστεύοντας ότι απλώς υπάρχουν πολλοί επιθετικοί οδηγοί στους δρόμους εκείνη την Δευτέρα.

«Τι στο καλό ήταν αυτό;» Γιατί μου κορνάρουν όλοι;» ρωτάει, κοιτάζοντας αθώα τριγύρω, ενώ η Paige σηκώνει τους ώμους στη θέση του συνοδηγού . «Αυτός ο τύπος μόλις με μούντζωσε! Τι έκανα λάθος;»

Καθώς η κόρη της παλεύει να κρατηθεί και να μην γελάσει τα κορναρίσματα όλο και αυξάνονται.

«Αυτό είναι το τέταρτο άτομο!» λέει η μαμά της Paige και η δεύτερη της απαντά με ψύχραιμο ύφος «Μαμά πραγματικά αυτό είναι τόσο περίεργο».

«Έλα Χριστέ», συνεχίζει η μαμά της. «Τι στο καλό; Δεν έκανα τίποτα λάθος. Τι έκανα; Δεν έκανα κάτι κακό!»

Καθώς το βίντεο συνεχίζεται και όλο και περισσότεροι άνθρωποι κορνάρουν και την προσπερνούν η μαμά της Paige λέει φωνάζοντας «Ειλικρινά και άλλος; Τι συμβαίνει σήμερα; Ο κόσμος έχει ξεφύγει. Γυρνάμε σπίτι. Ίσως είναι το τέλος του κόσμου και να μην το ξέρουμε! Ίσως κάτι συμβαίνει και προσπαθούν να μας πουν. Πάμε σπίτι. Αυτό ήταν. Ξέχνα το. Ξέχνα το. Ξέχνα το.»

Αναμένουμε το επόμενο βίντεο όπου η Paige θα αναρτήσει την αντίδραση της μαμάς της όταν της αποκαλύψει το μυστικό .

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved