Σοφία Καρβέλα: Ο μεγάλος της γιος έχει τα πιο stylish παπούτσια που κυκλοφορούν

Ναι, φοράει crocs ενώ στην Νέα Υόρκη είναι ακόμα χειμώνας!

Σοφία Καρβέλα: Ο μεγάλος της γιος έχει τα πιο stylish παπούτσια που κυκλοφορούν

Η Σοφία Καρβέλα λατρεύει τα social media και δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στη δουλειά και τη ζωή της στην Αμερική γενικότερα, ενώ ξεχωριστή θέση στα posts της έχουν οι δύο γιοι της, ο Νίκος και ο Νέστορας.

Αυτή τη φορά, ανάρτησε δυο φωτογραφίες με εκείνη και τον μεγάλο της γιο σε κάποιο στενό της Νέας Υόρκης να ποζάρουν χαρούμενοι στην κάμερα ενώ «σουλατσάρουν».

https://www.instagram.com/p/C4TZax1viSo/

Τα «στολισμένα» Crocs

Με μαμά την Σοφία Καρβέλα δεν γίνεται να μην έχεις στυλ και αυτό αποδεικνύεται από τα παπούτσια του μικρού Νίκου ο οποίος τα έχει συνδιάσει με ψηλή άσπρη κάλτσα και γενικά casual ντύσιμο, αλλά το πιο εντυπωσιακό είναι πως τα έχει στολίσει με διάφορα πολύχρωμα charms.

Τα διακοσμητικά αυτά αξεσουάρ ονομάζονται «Jibbit», τα οποία είναι 3D και βγαίνουν σε άπειρα σχέδια αλλά και χρώματα!

Δεδομένου, λοιπόν, ότι μικροί μεγάλοι αγαπούν αυτά τα άνετα παπούτσια, τα οποία μπορούν να φορεθούν όλες τις εποχές, συγκεντρώσαμε μερικά αγαπημένα μας!

Οι γιοι της - Η προτεραιότητά της

Ο Νίκος και ο Νέστορας αποτελούν την προτεραιότητα της σχεδιάστριας. Σε παλαιότερη συνέντευξη είχε αναφέρει πως με το που μπαίνει σπίτι από την δουλειά, κατεβάζει ρολά και αφιερώνεται πλήρως σε εκείνους.

Τα δύο αδέλφια είναι αγαπημένα και τα βλέπουμε, μέσα από τις αναρτήσεις της μαμάς τους, να παίζουν, να γελούν και να απολαμβάνουν μαζί βόλτες και οικογενειακές αποδράσεις.

Μιας και η Σοφία Καρβέλα είναι πολύ εκδηλωτική με τους γιους της και μοιράζεται, με τους 120 χιλιάδες followers της, πληθώρα φωτογραφιών ανά διαστήματα, συγκεντρώσαμε και εμείς μερικές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved