Ελένη Χατζίδου: Η αγωνία των γονιών της για τη Μελίτα που είχαν να τη δουν από το καλοκαίρι

Οι γονείς της παρουσιάστριας είδαν την εγγονή τους από κοντά μετά από μήνες.

Ελένη Χατζίδου: Η αγωνία των γονιών της για τη Μελίτα που είχαν να τη δουν από το καλοκαίρι

Η Ελένη Χατζίδου τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τον αυχένα της. Αυτός είναι και ο λόγος που απουσίαζε από την εκπομπή Breakfast & Star.

Η παρουσιάστρια σε βίντεο που είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είχε πει χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα. Έχω ένα θέμα με τον αυχένα μου και αυτό ψάχνουμε τώρα. Έκανα ακτινογραφίες, μαγνητική. Σήμερα έχω πάλι ραντεβού με τον γιατρό. Για να καταλάβετε τι έχει γίνει, έπεσα με τον αγκώνα μου, όλο το βάρος έπεσε στον αγκώνα μου και τραντάχτηκε απίστευτα ο αυχένας μου με τον οποίο είχα ήδη πρόβλημα. Οπότε φανταστείτε ότι τώρα, έχει μεγαλώσει αυτό το πρόβλημα. Γενικά νιώθω σαν να μη μπορώ να στηρίξω το κεφάλι μου στο σώμα μου. Αυτό είναι πάρα πολύ κουραστικό και επώδυνο. Κάνω αγωγή, θεραπεία, και ελπίζω να είμαι σύντομα καλά»!

https://www.instagram.com/p/C3xh9_FtbVz/

Η συνάντηση της Μελίτας με την γιαγιά και τον παππού

Οι γονείς της Ελένης Χατζίδου δεν μένουν στην Αθήνα. Όπως είναι φυσικό βλέπουν την εγγονή τους κατά τη διάρκεια των διακοπών ή αν αποφασίσουν να έρθουν στην πρωτεύουσα. Όπως συνέβη πριν μερικές ημέρες.

Η γιαγιά και ο παππούς της Μελίτας ήρθαν στην Αθήνα και όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, αναρωτιόντουσαν αν η Μελίτα θα τους θυμόταν καθώς είχε να τους δει από το καλοκαίρι. Ποια ήταν η αντίδραση της μικρής; Τους πήρε μια τεράστια αγκαλιά.

«Οι γονείς μου και η Μελίτα έχουν να βρεθούν από κοντά απ το καλοκαίρι που μας πέρασε...Αναρωτιόντουσαν αν θα τους θυμόταν...!
Φυσικά κάνουμε βιντεοκλήσεις συνέχεια αλλά όσο να ναι είχαν την αγωνία!
όχι μόνο τους θυμήθηκε αλλά τους πήρε μια τεράστια, σφιχτή αγκαλιά συγκινημένη🥹🥰» έγραψε η Ελένη Χατζίδου, δημοσιεύοντας τις ακόλουθες φωτογραφίες:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved