Ελένη Χατζίδου: Τα παιχνίδια με την κόρη της στο σπίτι μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η μικρή Μελίτα  πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι.

Ελένη Χατζίδου: Τα παιχνίδια με την κόρη της στο σπίτι μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Στο γνώριμο και οικείο χώρο του σπιτιού της είναι από χθες το μεσημέρι η Μελίτα Παύλου μετά τη βρογχίτιδα που είχε και την κράτησε τρεις μέρες στο νοσοκομείο.

Όπως είχε κάνει γνωστό η Ελένη Χατζίδου, ο παιδίατρος της κόρης της πρότεινε να νοσηλευτεί η Μελίτα στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων.

«Στο τσακ γλιτώσε την πνευμονία», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας της Μελίτας, η Ελένη Χατζίδου με insta stories ενημέρωνε τους ακολούθους της για τα νεότερα της υγείας της μικρής, ευχαριστώντας τους παράλληλα για όλα τα μηνύματά τους και το ενδιαφέρον.

xatzidou-kori-sto-nosokomeio.jpg

Η επιστροφή στο σπίτι

Η Μελίτα από χθες είναι στο σπίτι κι άρχισε το παιχνίδι. Με βίντεο στον λογαριασμό της, η παρουσιάστρια ανέφερε: «Βγήκαμε χθες από το νοσοκομείο, το μεσημεράκι. Μέχρι να πάμε σπίτι, να συμμαζευτούμε. Τώρα είμαστε σε ένα πρόγραμμα, δεν μπορεί να πάει ακόμη σχολείο και να κάνει δραστηριότητες. Συνεχίζουμε την αγωγή και τη θεραπεία. Αυτή είναι η κατάσταση, αυπνία, αφήστε τα… Αλλά όλα καλά».

Μέχρι να αναρρώσει λοιπόν πλήρως η Μελίτα και να μπει ξανά στους καθημερινούς ρυθμούς θα παραμείνει στο σπίτι. Και τι πιο ευχάριστος και διασκεδαστικός τρόπος για να περάσει τον χρόνο της, από το παιχνίδι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved