Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή στιγμή με την κόρη τους

Η μικρή Μελίτα ξαπλωμένη πάνω στον μπαμπά της είναι όλα τα λεφτά.

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή στιγμή με την κόρη τους

Τόσο η Ελένη Χατζίδου όσο και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν αδυναμία στην μονάκριβή τους κόρη Μελίτα και δεν το κρύβουν! Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά σε έναν από τους δύο προσωπικούς λογαριασμούς των παρουσιαστών στο Instagram.

Πριν μερικές μέρες η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε μία ακόμη σειρά φωτογραφιών στο Instagram όπου φαίνεται να παίζουν και οι τρεις μαζί στο δωμάτιο της μικρής- το οποίο είναι γεμάτο από παιχνίδια- περνώντας ποιοτικό χρόνο ως οικογένεια.

Η Μελίτα απολαμβάνει να αγκαλιάζει τον μπαμπά της ενώ εκείνος είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα του δωματίου και εκείνη, με ένα τεράστιο χαμόγελο, πάνω του. Στην επόμενη φωτογραφία οι δυο τους κάνουν, θα μπορούσε κανείς να πει, «ζουζουνιές» και η μαμά Ελένη τους αποθανατίζει με την κάμερα του κινήτου!

Η παρουσιάστρια ανάρτησε επίσης, στο ίδιο ποστ, μερικά στιγμιότυπα από δημιουργίες τους όπως ζωάκια από φρούτα αλλά και την Μελίτα που ζωγραφίζει!

Διαβάστε επίσης: Ελένη Χατζίδου: Η κόρη της έχει ταλέντο στη ζωγραφική

Το ζευγάρι, παρόλες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, φροντίζει να περνά χρόνο με την κόρη του κάνοντας εξορμήσεις, δραστηριότητες αλλά και διοργανώνοντας πάρτι γεννεθλίων- υπερπαραγωγή!

Απολαύστε μερικές από τις φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί με τους ακολουθούς τους οι παρουσιαστές του Breakfast@Star.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved